Acest website este deţinut şi administrat de S.C. Tempo Music Impex S.R.L. (referit în acest document ca „S.C. Tempo Music Impex S.R.L.”, „noi”, „al nostru”), o companie înregistrată în România, a cărui sediu se află la adresa strada Aleea Visinilor nr 8, Bordenii Mari, Prahova. Codul fiscal al companiei noastre este RO18975270, iar numărul Reg.com este J29/808/2023.

Aceşti termeni şi condiţii se aplică utilizării website-ului la adresa de internet http://musicandmore.ro/ şi a tuturor subdomeniilor (de exemplu, https://www.musicandmore.ro/). Vă rugăm să citiţi aceşti termeni de utilizare cu atenţie înainte de a utiliza acest website.

Prin accesarea website-ului ca utilizator (referit în acest document prin termeni precum „dumneavoastră”, „tu”, „al dumneavoastră”, „al tău”), admiteţi şi sunteţi de acord să acceptaţi aceşti termeni de utilizare. Dacă nu sunteți de acord cu acești Termeni și Condiții, vă rugăm să nu utilizați website-ul.

Datele noastre de contact sunt următoarele:
Sediul social :Aleea Visinilor nr 8, Bordenii Mari, Prahova

Numere de telefon

Informatii comenzii: 0733.012.013
Informatii magazin: 0745.012.013

E-mail

comenzi@musicandmore.ro

customer@musicandmore.ro

 

1. Introducere

1.1 Veţi putea accesa mai multe zone ale acestui website fără a vă înregistra detaliile de contactare cu noi. Anumite zone ale acestui website vor fi disponibile doar după ce vă veţi înregistra.

1.2 Ne rezervăm dreptul de a revizui aceşti termeni de utilizare oricând prin actualizarea acestui document (puteţi verifica data la începutul acestei pagini). Este responsabilitatea dumneavoastră să verificaţi termenii de utilizare ai acestui website periodic, întrucât fiecare utilizare a website-ului reprezintă acordul dumneavoastră în raport cu ultima versiune a documentului „Termeni şi Condiţii”. Anumite dispoziţii din documentul „Termeni şi Condiţii” pot fi înlocuite prin notificări legale sau termeni, ce pot fi găsite pe anumite pagini ale acestui website. Dacă nu doriţi să acceptaţi termenii şi condiţiile după ce aţi fost înştiinţat de acestea şi / sau de modificarea acestora, vă rugăm să nu mai utilizaţi acest website.

2. Realizarea unei comenzi prin website-ul http://musicandmore.ro/

2.1 Există diferite metode şi informaţii despre cum puteţi realiza o comandă prin intermediul magazinului nostru, disponibile în alte zone ale acestui website. Toate comenzile plasate de către dumneavoastră pe acest website sunt supuse ultimei versiuni ale documentului „Termeni şi Condiţii”.

2.2 În timpul procesului nostru de comandă veţi avea oportunitatea de a verifica comanda şi de a corecta orice greşeli. În urma primirii comenzii dumneavoastră, vă vom trimite un e-mail de recunoaştere a comenzii, în care vom detalia produsele pe care le-aţi comandat. Vă rugăm să observaţi faptul că acest e-mail atestă pornirea comenzii, şi nu este un mesaj de confirmare sau o cerere de acord de la S.C. Tempo Music Impex S.R.L.

2.3 Acceptarea unei comenzi de către noi şi finalizarea contractului dintre noi şi dumneavoastră se realizează atunci când comanda este livrată, chiar dacă plata dumneavoastră a fost procesată imediat, în condiţiile în care această comandă nu a fost anulată sau refuzată.

2.4 Putem refuza acceptarea unei comenzi în următoarele condiţii:

2.4.1 Atunci când bunurile nu mai sunt disponibile;

2.4.2 Atunci când nu putem obţine autorizaţia plăţii dumneavoastră sau suspectăm fraudă;

2.4.3 Atunci când a existat o eroare în preţul produsului sau în descrierea produsului;

2.4.4 În situația în care nu pot fi oferite termene precise de livrare pentru produsele aflate în status „La comandă” sau în status „Disponibil în scurt timp”, iar dacă în tot acest timp intervin factori precum schimbarea prețului de achiziție al furnizorilor interni sau externi, schimbarea cursului de schimb valutar, oferte valabile pe perioade determinate sau alte situații excepționale de forță majoră, magazinul Music and More își rezervă dreptul de a aduce modificări prețurilor conform factorilor de influență menționați precedent.

2.4.5 Atunci când valoarea produselor comandate fără transport (din coș) nu depășește 40 lei. Comanda minimă acceptată pentru livrările online este de 40 lei (valoarea produselor fără transport).

2.4.6 Dacă această comandă nu este realizată în conformitate cu documentul „Termeni şi Condiţii” al acestui website.

2.5 S.C. Tempo Music Impex S.R.L. îşi rezervă dreptul de a limita cantitatea oricărui bun comandat, sau de a interzice o comandă. Această condiţie include, dar nu este limitată la, interzicerea vânzărilor către reselleri. Într-un astfel de eveniment, consumatorul va primi o refinanţare în cel mai scurt timp posibil.

2.6 Atunci când nu este indicat acest lucru, S.C. Tempo Music Impex S.R.L. nu este producătorul produselor vândute pe acest website. Chiar dacă lucrăm pentru a furniza informaţii corecte ce privesc informaţiile de produs, precum descrierile sau specificaţiile acestora, împachetarea produsului sau materialele din care acesta este realizat pot fi diferite de informaţiile afişate pe acest site. Toate informaţiile despre produse, dar şi imaginile acestora, de pe website-ul nostru sunt oferite doar cu scop informaţional. Imaginile şi fotografiile produselor pot include accesorii care nu sunt incluse. Vă recomandăm să nu vă bazaţi doar pe informaţiile prezentate pe acest website şi vă rugăm să citiţi întotdeauna etichetele, atenţionările şi instrucţiunile produsului înainte de utilizare.

3. Preţuri

3.1 Toate preţurile sunt exprimate în Leu românesc (RON) şi includ toate taxele (acolo unde este aplicabil) la valoarea lor actuală, dar nu includ costurile de livrare. Ne rezervăm dreptul de a afişa preţul fără TVA, dar vom afişa şi preţul cu TVA separat pentru a-l include în preţul final.

3.2 Acolo unde vom încasa separat pentru împachetare, transport, asigurare, precum şi pentru alte servicii, preţurile vor fi afişate în altă zonă a website-ului nostru.

3.3 Preţurile noastre sunt actualizate zilnic. În ciuda acestui lucru, pot exista anumite erori. Dacă descoperim o eroare în preţul bunurilor pe care le-aţi comandat vă vom informa cât de repede putem, şi vă vom oferi opţiunea de a reconfirma comanda la preţul corect sau de a o anula. Dacă suntem în imposibilitatea de a vă contacta, vom anula comanda. Dacă anulaţi comanda şi aţi achitat deja pentru bunuri, veţi primi o refinanţare.

3.4 Cel mai mic preţ garantat: Dacă găsiţi acelaşi produs mai ieftin în altă parte, vă vom refinanţa diferenţa. Tot ce trebuie să faceţi este să ne trimiteţi un email sau să ne apelaţi telefonic, şi să oferiţi o dovadă verificabilă într-un e-mail sau pe mediu tipărit în 24 de ore de la achiziţie.

3.4.1 Preţul trebuie să fie identic pentru noile produse din stoc şi să fie disponibil pentru achiziţionare imediată la respectivul preţ.

3.4.2 Dacă oferta competitivă oferă un serviciu de livrare, vom potrivi suma în funcţie de taxa de livrare. De asemenea, vom accepta oferte voucher valide.

3.4.3 Oferta exclude produsele Apple şi Shure, produsele la comandă specială, precum şi produsele ce nu sunt afişate pe site-ul http://musicandmore.ro/

4. Plata

4.1 S.C. Tempo Music Impex S.R.L. procesează plata în cel mai scurt timp posibil, iar disponibilitatea tuturor bunurilor depinde de stocul fizic al magazinului. Dacă ne aflăm în imposibilitatea oferirii unui produs, vă vom informa de acest lucru în cel mai scurt timp posibil.

4.2 În interesele de prevenire a fraudelor de tip carte de credit şi debit, S.C. Tempo Music Impex S.R.L. va cere validarea numelor, a adreselor şi a altor informaţii oferite în timpul procesului de plată, date ce pot fi comparate cu înregistrări disponibile comercial (de exemplu Electoral Roll Data, Credit Reference Services). O a terţa parte poate fi de asemenea instruită pentru a realiza aceste verificări. Prin comandarea de produse şi servicii prin website-ul nostru utilizând cărţi de credit, vă exprimaţi acordul pentru astfel de verificări. Orice informaţii oferite pot fi divulgate către o agenţie de tip Credit Reference Agency, ce poate menţine un istoric al acestor informaţii. Toate informaţiile oferite de dumneavoastră în timpul acestui proces vor fi tratate strict conform Data Protection Act 1998.

4.3 Dacă, prin utilizarea selectorului de valută, selectaţi afişarea preţurilor în Euro sau Dolari Americani în locul celor în RON, veţi achita tot în lei, deoarece nu permitem plăţile efectuate cu valută străină. În orice moment al plăţii, banca ce v-a eliberat cardul va realiza schimbul între cele două valute, utilizând propria rată de schimb valutar. Vă rugăm să reţineţi faptul că afişarea Euro / USD este doar un ghid, iar rata de schimb valutar a băncii dumneavoastră poate să fie diferită de cea afişată, lucru ce va putea fi verificat pe extrasul de cont.

5. Livrarea

5.1 Produsele achiziţionate prin acest website vor fi livrate pe teritoriul României. Momentan nu putem livra produse şi pachete în afara teritoriului României.

5.2 Vă rugăm să observaţi faptul că orice costuri de livrare depind de locul destinaţiei, de dimensiuni şi de greutatea produselor achiziţionate. Veţi fi contactat în scurt timp dacă va fi cazul pentru primirea acestor informaţii.

5.3 Comanda dumneavoastră va fi plasată la adresa indicată în momentul plasării comenzii. Primirea bunurilor va trebui semnată de un adult de peste 18 ani la livrare.

5.4 Taxele de livrare sunt estimative, fiind disponibile pe pagina de livrare atunci când veţi plasa o comandă.

5.5 Vă rugăm să rețineți, de asemena, că livrările pot să dureze uneori mai mult decât cele afișate pe site din cauza logisticii de transport sau a stocului de producător sau furnizor.

6. Anularea şi politicile de retur

7. Toate bunurile şi serviciile sunt oferite în concordanţă cu reglementările impuse de către Autoritatea Naţională de Protecţie a Consumatorilor. Aceste reglementări informează consumatorul în privire cu oferta bunurilor şi serviciilor, şi pot fi trimise prin email la adresa completată odată cu confirmarea unei comenzi.

8. Licenţă

8.1 Vă este permis să tipăriţi şi să descărcaţi porţiuni ale acestui website doar pentru utilizare personală, în următoarele condiţii:

8.1.1 Niciun document sau element grafic al acestui website nu va fi modificat;

8.1.2 Niciun element grafic al acestui website nu va fi utilizat separat de textul ce îl însoţeşte

8.1.3 Orice notificări de copyright şi trademark trebuie să apară în toate copiile

8.2 Dacă nu este specificat în mod diferit, copyright-ul şi alte proprietăţi intelectuale ale acestui website (inclusiv, fără limitare, fotografii şi imagini grafice) sunt deţinute de noi sau de licenţiatorii noştri. Pentru scopul acestui document, orice utilizare a extraselor de pe website-ul nostru ce nu sunt în concordanţă cu clauza 7.1, nu vor putea fi păstrate. Dacă încălcaţi termenii şi condiţiile de utilizare, accesul la acest website poate fi terminat oricând, şi veţi fi nevoit să distrugeţi orice material descărcat sau tipărit de pe website-ul nostru.

8.3 În concordanţă cu clauza 7.1, niciun element al acestui website nu va putea fi reprodus sau stocat în orice alt website sau sistem electronic, public şi privat, de recuperare, fără acordul nostru scris.

8.4 Orice drepturi ce nu sunt acordate în mod special în prezentul document sunt rezervate.

9. Accesul la servicii

9.1 Chiar dacă facem tot posibilul să menţinem website-ul http://musicandmore.ro/ deschis 24 de ore pe zi, nu putem fi răspunzători pentru indisponibilitatea website-ului într-un anumit moment sau pe o anumită perioadă.

9.2 Accesul la website poate fi suspendat fără notificare în cazul unei erori de sistem, a unei întreţineri sau a unei reparaţii, întrucât aceste acţiuni nu pot fi controlate de către noi.

10. Materialul vizitatorului şi conduita

10.1 În afară de informaţiile personale, a căror stocare şi procesare este discutată în Politica de confidenţialitate a acestui website, orice material transmis sau scris pe acest website poate fi considerat non-confidenţial şi non-proprietar. Noi şi partenerii noştri vom fi liberi să copiem, să divulgăm şi să distribuim astfel de materiale, inclusiv toate datele, imaginile, sunetele sau textul, în scopuri comerciale şi non-comerciale.

10.1.1 Cum vom utiliza informaţiile despre dumneavoastră: Din când în când vom oferi informaţiile agenţiilor de studiu de piaţă în scopuri de analiză, pentru a putea monitoriza şi îmbunătăţi serviciile şi produsele pe care noi le oferim. Noi şi agenţii noştri, precum şi sub-contractorii, vă putem contacta în scris, prin e-mail sau telefonic pentru a vă cere feedback şi comentarii în legătură cu produsele şi serviciile noastre.

10.2 Vă este interzis să scrieţi sau să transmiteţi pe acest website (comentarii, review-uri produse, blog etc.) orice material:

10.2.1 Care este ameninţător, defăimător, obscen, indecent, tendenţios, ofensiv, pornografic, abuziv, care conţine ură rasială, discriminator, scandalos, aţâţător, blasfemator, în încălcare de încredere sau de intimitate, ce implică calomnie și/sau insultă, sau care poate cauza supărare sau inconvenienţă

10.2.2 Pentru care nu aţi obţinut toate drepturile, licenţele şi confirmările necesare

10.2.3 Care constituie sau încurajează o conduită ce poate fi considerată o infracţiune, ce poate porni o răspundere civilă sau, de altfel, care poate fi împotriva legii României sau a oricărei alte ţări din lume

10.2.4 Care este tehnic vătămător (inclusiv, dar fără limitare, viruşi informatici, bombe logice, Trojan horse, Worms, componente vătămătoare, date corupte sau alte programe şi date nocive)

10.3 Nu puteţi utiliza incorect acest website (inclusiv, dar fără limitare, prin hacking, spargere).

10.4 Cooperăm cu orice cerere de aplicare a legii, a unei autorităţi şi / sau curţi de justiţie, care ne poate cere oferirea informaţiilor de identificare sau de localizare a oricărei persoane ce încalcă clauzele 9.2 şi 9.3.

10.5 Acceptaţi că sunteţi de acord şi vă supuneţi termenilor şi condiţiilor.

11. Link-uri spre alte website-uri şi link-uri dinspre alte website-uri

11.1 Link-urile spre alte website-uri sunt furnizate doar pentru avantajul dumneavoastră. Dacă utilizaţi aceste link-uri, veţi putea părăsi site-ul nostru. Nu putem revizui toate link-urile către website-uri terţă parte, nu putem controla şi nu suntem responsabili pentru conţinutul sau disponibilitatea acestora. De aceea, noi nu putem aproba reprezentările lor, orice material găsit pe website-urile terţă parte, sau orice rezultate ce pot fi obţinute prin utilizarea acestora. Dacă decideţi să accesaţi oricare dintre website-urile terţă parte cu legături în website-ul nostru, faceţi acest lucru pe propriul dumneavoastră risc.

11.2 Dacă doriţi să realizaţi o legătură către website-ul nostru, puteţi face acest lucru doar dacă realizaţi un link, fără a replica sau a modifica website-ul nostru în următoarele moduri:

11.2.1 Nu eliminaţi, distorsionaţi sau alteraţi dimensiunea şi aspectul logo-ului Music and More;

11.2.2 Nu creaţi un cadru (frame) sau orice alt border de browser environment sau browser plugin în jurul acestui website;

11.2.3 Nu presupuneţi nicio relaţie cu noi sau nu prezentaţi niciun fel de informaţii false despre noi;

11.2.4 Nu utilizaţi trademark-urile afişate pe acest website fără permisiunea noastră scrisă;

11.2.5 Nu oferiţi link într-un website ce nu vă aparţine.

11.3 Website-ul dumneavoastră nu poate conţine conţinut jignitor, controversat, defăimător, care ar putea cauza deranjare sau inconvenienţă, încalcă proprietăţi intelectuale şi alte drepturi ale oricărei alte persoane, sau care nu se conformează cu legile şi reglementările în vigoare. Ne rezervăm dreptul de a porni orice acţiune pe care o considerăm necesară în situaţia încălcării clauzelor 10.3.

11.4 Trebuie să despăgubiţi orice pierdere sau stricăciune cauzată nouă sau grupului nostru de companii care este un rezultat al încălcării clauzei 10.3.

12. Înregistrare

12.1 Music and More nu discriminează pe baza vârstei, rasei, naţionalităţii, genului, orientării sexuale sau religiei. Cu toate acestea, persoanele cu vârstă sub 16 ani trebuie să utilizeze website-ul cu consimţământul unui părinte sau al unui tutore legal. Încurajăm toţi părinţii şi tutorii să monitorizeze felul în care copii acestora utilizează internetul. Utilizarea acestui website de către orice utilizator implică faptul că utilizatorul are cel puţin 16 ani.

12.2 Pentru a vă înregistra pe website-ul https://www.musicandmore.ro/ trebuie să aveţi vârstă de peste 16 ani.

12.3 Fiecare înregistrare este valabilă pentru un singur utilizator. Nu permitem să distribuiţi numele de utilizator, adresa de email şi parola unei alte persoane, şi nici altor utilizatori din aceeaşi reţea.

12.4 Sunteţi responsabil pentru securitatea oricăror parole şi date introduse în urma procesului de înregistrare, iar dacă suspectaţi faptul că altcineva are acces la parola dumneavoastră, vă recomandăm să ne contactaţi imediat.

12.5 Putem suspenda sau anula o înregistrare la discreţia noastră rezonabilă dacă încălcaţi orice obligaţii ce se încadrează în prezentul document „Termeni şi condiţii”.

13. Act de renunţare

13.1 Chiar dacă încercăm să asigurăm faptul că informaţiile acestui website sunt corecte, nu putem garanta acurateţea sau întregimea niciunui material furnizat prin acest website. Putem realiza oricând modificări asupra materialului de pe acest website, sau asupra preţurilor de produse descrise în acesta, în orice moment fără a vă notifica. Materialul acestui website ar putea să nu mai fie valabil, şi nu putem realiza un angajament pentru actualizarea unor astfel de materiale.

13.2 Materialul acestui website este oferit „aşa cum este” fără condiţii, garanţii sau alţi termeni de orice fel. În consecinţă, în limita permisă de lege, vă oferim acest website pe baza excluderii tuturor reprezentărilor, garanţiilor, condiţiilor şi al altor termeni (inclusiv, dar fără limitare, condiţii ce privesc legea calităţii satisfăcătoare, potrivirea pentru orice scop şi întreţinerea rezonabilă).

13.3 Dacă încălcaţi aceste condiţii de utilizare şi nu realizăm nicio acţiune, ne rezervăm în continuare drepturile de a remedia orice situaţie ce rezultă din încălcarea termenilor şi condiţiilor de utilizare.

14. Răspundere

14.1 Aşa cum specifică legislaţia, noi şi orice alt grup de companii, ofiţeri, directori, angajaţi, acţionari sau agenţi, nu putem fi responsabili pentru pierderile sau stricăciunile care vă rezultă din nerespectarea condiţiilor contractuale. De asemenea, nu suntem responsabili pentru pierderile indirecte ce nu au fost contemplate la momentul contractului, care includ, dar nu sunt limitate la, orice pierdere de venit din profituri, pierdere a unei afaceri sau a bunăstării, pierdere de date, pierdere de oportunitate etc.

14.2 Nu suntem responsabili pentru niciun fel de pierderi provenite în urma conectării cu acest website, inabilităţii de a utiliza website-ul, rezultatelor utilizării acestui website, webiste-urilor cu link-uri pe website-ul nostru sau orice material de pe aceste website-uri, inclusiv, dar nu limitat la, pierderi şi stricăciuni ce se datorează viruşilor ce pot infecta echipamentul de calcul, software-ul, datele sau a oricăror altor proprietăţi.

14.3 Nicio clauză din prezentul document „Termeni şi condiţii” nu defineşte responsabilitatea sau răspunderea noastră pentru deces sau vătămare corporală cauzată din neglijenţă.

14.4 Dacă utilizaţi materialul din rezultatele acestui website în scopuri de service, reparare sau corectare a unui echipament, software sau informaţie, vă asumaţi toată responsabilitatea pentru acţiunea desfăşurată.

15. Imposibilitatea de funcţionare

15.1 S.C. Tempo Music Impex S.R.L este scutit de obligaţiile sale de a satisface un contract în măsura în care desfăşurarea activităţilor necesare satisfacerii contractului sunt împiedicate de evenimente sau circumstanţe ce nu pot fi controlate, precum, dar nu limitate la, incendii, dispută industrială, război, tulburare a forţelor de muncă şi alte cauze ce nu se încadrează în posibilitatea noastră de a le controla rezonabil.

16. Comentarii, întrebări şi reclamaţii

16.1 S.C. Tempo Music Impex S.R.L încurajează şi apreciază feedback-ul. De aceea, orice comentarii, idei, notiţe, mesaje, sugestii sau alte forme de comunicare transmise către Music and More ce privesc servicii furnizate de noi şi / sau produse rămân proprietatea intelectuală a Music and More, şi putem utiliza aceste forme de comunicare în orice scop, inclusiv pentru a le reproduce, a le divulga şi a le publica, fără să vă compromitem identitatea.

16.2 Întotdeauna – sub forma curtoaziei – vă vom cere permisiunea înainte de a publica feedback-ul oferit sau orice publicaţii disponibile către publicul general, sau pe website-ul http://musicandmore.ro/.

17. Lege şi jurisdicţie

17.1 Aceşti termeni şi condiţii trebuie să fie guvernaţi şi interpretaţi în concordanţă cu legea României. Disputele referitoare la aceşti termeni şi condiţii vor fi supuse jurisdicţiei exclusive a curţii de justiţie.

17.2 Nu putem garanta faptul că materialele şi obiectele disponibile pentru cumpărare pe website-ul nostru sunt potrivite sau disponibile pentru utilizatori din afara României. Este interzis să accesaţi website-ul nostru de pe teritorii unde conţinutul acestuia este considerat ilegal sau fărădelege. Dacă accesaţi acest website din afara României, faceţi acest lucru pe propria dumneavoastră răspundere şi sunteţi responsabil pentru conformitatea cu legile locale.

18. Diverse menţiuni

18.1 Nu vă este permis să atribuiţi, să sub-licenţiaţi sau să transferaţi oricare din drepturile dumneavoastră în cadrul acestor termeni şi condiţii.

18.2 Dacă oricare dispoziţie din prezentul document, „Termeni şi condiţii”, este invalidată de o curte de justiţie, invalidarea nu va afecta validitatea celorlalte dispoziţii, acestea continuând să fie efective.

18.3 Dreptul de retenţie: vă rugăm să observaţi faptul că reţinem posesia asupra bunurilor până când plata este efectuată la valoarea compensatorie.