Acum poti inchiria din oferta completa a magazinului de instrumente muzicale și echipamente audio Music and More. Vizitează cât mai des această pagină pentru a descoperi dacă produsele de care ești interesat le poti inchiria. Piane digitale, Piane clasice, Tobe Electronice, Sisteme de sonorizare, Lumini de scena, Amplificatoare si multe altele.

CUM FUNCTIONEAZA? 

Inchirierea este simpla, usoara si rapida.

Nu numai ca procesul este rapid si usor, instrumentele sunt de la producatori de renume si sunt verificate de catre tehnicienii nostri experimentati.

PERIOADA DE INCHIRIERE

Articolele nu au o perioada minima de inchiriere. Puteti accesa inchirierea pentru o zi, 48 de ore, 14 zile sau chiar cateva luni. Dupa (sau in timpul) perioadei de inchiriere instrumentul trebuie returnat fara a depasi termenul din contract. Nu exista costuri suplimentare precum garantii bancare, garantii materiale, dobanzii samd. Articolele de inchiriere sunt livrate si returnate la o dată fixa de inceput si sfarsit.

RETURNARI SI ANULARE

Articolele se pot ridica numai de la sediul nostru, dupa receptia si verificarea acestora de catre tehnicienii nostri. Articolele mai mari, precum pianinele, pianele, scene de concert, instalatii de sunet de mari dimensiuni, vor fi colectate numai dupa ce au fost stabilite termenele de ridicare.

LIVRAREA EXPRES

La solicitarea dvs., putem asigura transportul la adresa unde se desfasoara evenimentul, numai dupa ce va vom oferi o cotatie de pret pentru acest serviciu.

PIERDERI, DAUNE SI ASIGURARE

Dacă instrumentul a fost pierdut sau furat, acesta eveniment trebuie raportat ca atare la Politie. Numarul relevant / procesul de constatare al incidentului trebuie apoi trimis catre Tempo Music. Vom incerca sa va oferim un instrument de inlocuire pentru dvs,  doar in cazul in care consideram ca este absolut necesar acest lucru. In acest caz, vei avea de plata o taxa noua de inchiriere.

ASIGURARE

Pe durata contractului de inchiriere instrumentul nu este asigurat de catre noi. Dacă doriti asigurarea acestuia, putem sa va oferim o cotatie a agentului nostru de asigurari, sau puteti duce la indeplinire acest proces prin resursele proprii.

PLATA SI SECURITATE

Plata noastra este sigura si folosește tehnologia SSL (Secure Sockets Layer).

Plata se poate face numai dupa ce va trimitem factura si contractul de inchiriere.

Doar cu cardul bancar, cu OP sau accesand Internet Banking.

REPARATII & MENTENANTA

INTRETINERE

Toate instrumentele beneficiaza de ingrijire continua din partea noastra. Exista cateva proceduri simple de ingrijire si intretinere, care va vor ajuta la reducerea oricaror probleme pe care le puteti intampina. Puteti solicita aceste sfaturi echipei tehnice.

REPARATII

Daca instrumentul dvs. trebuie reparat pe durata perioadei de inchiriere, atunci este responsabilitatea dumneavoastra. Oferim acest serviciu de reparatii la fata locului, daca doriti. Taxele de reparatie si de transport se vor aplica contractului dvs.

ACCESORII CONSUMABILE

Articole precum: corzi de chitara, bete de toba, articole de curatare, becuri de lampa, LED-uri de reflectoare, fete de toba, pedale de sustain, huse de transport, cabluri de alimentare, conectica generala nu sunt acoperite de serviciul nostru gratuit de reparatii. Aceste articole, daca sunt distruse sau furate / pierdute se pot cumpara prin intermediul nostru la un pret avantajos. Pentru ajutor si sfaturi va rugam sa ne contactati.

POT SA CUMPAR INSTRUMENTUL INCHIRIAT?

In majoritatea cazurilor da. Trebuie doar sa ne anuntati si va vom transmite o oferta de achizitie.

SCHIMBAREA CU UN ALT INSTRUMENT

In orice moment din desfasurarea contractului de inchiriere, puteti sa va schimbati instrumentul, daca este necesara o alta dimensiune sau pur si simplu doriti o schimbare de „nuanta”.