Cele mai bune recordere portabile de podcasting pentru fiecare buget

Podcasting-ul este în epoca sa de aur și, dacă ești nou în acest domeniu, înțelegem ca poate fi destul de dificil să alegi cel mai bun echipament pentru nevoile tale.

Investitia

Principala investitie a fiecărui podcaster este un înregistrator digital grozav. Dar ce ar trebui să luați în considerare atunci când vă căutați recorderul pentru podcasting? 

Portabilitatea

Recorderele digitale sunt in ultima perioada portabile și vă permit să faceți podcasting în afara studioului sau biroului dvs. Un laptop este grozav pentru podcasting, desigur, dar uneori este posibil să aveți nevoie de un reportofon digital ușor de transportat, cu un microfon extern pentru a vă înregistra sesiunile.

Podcasterii începători care doresc doar să înceapă ar putea găsi un reportofon digital accesibil, cu funcții de baza suficiente pentru ei. Alții pot dori funcții mai avansate și calitate audio la nivel profesional. Unele dispozitive sunt, de asemenea, mai potrivite pentru discuții la mese. Altele sunt mai potrivite pentru înregistrările din teren (adică înregistrările care au loc în afara studioului).

Ce să iei considerare?

  • Memoria – Unele dispozitive entry-level au memorie încorporată, dar de cele mai multe ori, așteptați-vă să cumpărați un card MicroSD separat de 32 GB pentru a vă stoca datele.
  • Dimensiuni – Cele entry-level tind să fie cele mai mici și pot încăpea în buzunar. Cele de nivel mediu tind să fie mai voluminoase, așa că veți avea nevoie de o geantă pentru a le transporta.
  • Timp de înregistrare – Calitatea înregistrării consumă mult spațiu. Prin urmare, poate doriți să investiți într-un card MicroSD de 32 GB atunci când faceți înregistrări pe teren. Acest lucru vă permite să vă asigurați că mai aveți timp de înregistrare.
  • Compatibilitate cu dispozitivele – Poate doriți ca reportofonul dvs. digital să fie modular dacă veți include microfoane suplimentare pentru discuțiile de grup. În acest caz, ați putea dori să investiți într-un reportofon de nivel mediu, care are mai multe intrări XLR.
  • Durata de viață a bateriei – Presupuneți că durata de viață a bateriei nu depășește 10 ore de timp de înregistrare și sunteti  inca in sesiunea de inregistrare. Aveți pregatita întotdeauna o rezervă!

Ce recorder se potrivește scopului dvs.?

1. Olympus WS-853 Voice Recorder – Potrivit  pentru podcasterii începători care doresc să vadă cum funcționează podcasting-ul cu un dispozitiv ieftin

2. Zoom H1n – Cel mai bun recorder pentru discuții față în față.

TASCAM DR-05X – Un reportofon excelent pentru discuții la pupitru, datorită microfoanelor sale omnidirecționale.

4. Zoom H4N Pro – Perfect pentru înregistrări de top oriunde te vei afla

5. Zoom H5 – Un înregistrator de podcasting foarte intuitiv și versatil. De asemenea, este perfect pentru înregistrările de pe drum, datorită construcției sale robuste.

6 Zoom H6 Six-Track Portable Recorder – Perfect pentru podcasterii experimentați care se pricep la reportofoanele digitale și doresc o calitate  mai bună a înregistrării decât H5.

7. Rode RODECaster Pro – Acesta este ca un studio de podcasting portabil care funcționează bine pentru sesiunile live. Trebuie să investești în echipamente și microfoane de calitate pentru acest dispozitiv.

Viziteaza oferta magazinului: Music and More