Cort A Lansat Noul Model De Bass Action HH4 Dual-Humbucker

Cort a lansat modelul de bas HH4 Dual-Humbucker, cel mai recent din seria sa populară și accesibilă de chitare bas.

Action HH4 s-a numărat printre noile chitare Cort anunțate la NAMM 2019 și vine echipat cu două doze VTB-H pe neck și bridge, iar cu ajutorul unui comutator în cinci sensuri veți obține cele mai variate tonuri în combinații variate.

Basiștii pot selecta fiecare doză în mod individual și, de asemenea Action HH4 vă oferă și două moduri paralele, astfel încât să puteți combina bobinele interioare și exterioare ale ambelor doze. Pe partea de controale un comutator face schimbul între modurile Activ / Pasiv. De asemenea, Action HH4 este echipat cu un control inteligent de Treble ce funcționează în modul pasiv, plus butoane standard de Volum, Bass și Treble.

Cort Action HH4 are corpul fabricat din lemn de meranti, un înlocuitor pentru mahon, un gât de tip Bolt-On de arțar canadian și tastieră din lemn de jatoba, cu o scală de 34″. Jatoba este un lemn dur, pentru un ton dens, uneori folosit ca înlocuitor de koa, ce accentuează zonele de tonuri medii-înalte.

Evident, Cort Action HH4 vine într-o selecție variată de finisaje, de la Pearlescent Black, la Blood Red Metallic și Tasman Light Blue. O opțiune cu cinci corzi (HH5) este de asemenea disponibilă.