IK-Multimedia Au Lansat Noua Serie De MIDI Controllere iRig Keys 2

Este timpul ca seria de controllere MIDI de la IK Multimedia să crească, așa că americanii au lansat pe piață noile modele de claviaturi iRig Keys 2.

Fiecare dintre aceste MIDI controllere vă oferă 37 de clape sensibile la viteză, identice la prima vedere cu cele de pe modelele anterioare, singura diferență fiind dimensiunile, acum cu clape complete pe iRig Keys 2 Pro și mini pe iRig Keys 2. Ambele variante iRig Keys 2 sunt echipate cu controale speciale pe panoul frontal, un control al volumului și un buton de Octave Up / Down, un data push encoder, butoane pentru diferite funcții, împreună cu patru butoane asignabile și rotițe dedicate pentru modulare și pitchbend.

Conexiunea la dispozitivul iOS / Android sau la PC / Mac se face prin portul micro-USB (cablurile Lightning și USB-A sunt incluse) și porturile TRS MIDI I / O de 2,5 mm vă vor face utilizarea cu un alt hardware mult mai ușoară. În plus, iRig Keys 2 vin și cu intrare dedicată pentru pedală externă.

Consultă oferta noastră IK Multimedia și fii cu ochii pe noile modele iRig Keys 2, în curând și în magazinul nostru: https://tinyurl.com/y6h6nxx5

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *