Roland Relanseaza Seria de Sintetizatoare Fantom

Roland Fantom - Music and More

Gama Fantom de la Roland a fost reproiectată și vine în trei modele: Fantom 6, 7 și 8. Un favorit în rândul interpreților și producătorilor de muzică live care doresc să producă muzică folosind un singur dispozitiv.

Când vine vorba despre seria Fantom, povestea începe cu interfața, care vă oferă o experiență de lucru fluidă în orice moment, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji dacă o anumită caracteristică sau efect vă este disponibil ori nu.

Fiind o stație de lucru, nu este de mirare că motorul de sunet se prezintă extrem versatil. De la tonuri electronice, acustice și hibride, Roland s-au asigurat că nu vă va lipsi nimic. În plus, tehnologiile de sinteză pot fi combinate și modulate în nenumărate feluri și cu ajutorul filtrului analogic, cât și print-o selecție completă de efecte on-board. De asemenea puterea motorului DSP al noului Fantom permite tuturor celor 16 părți să funcționeze cu toate efectele disponibile simultan.

În ceea ce privește claviatura, cele 61 de clape de pe Fantom 8 (respectiv 76 pe Fantom 7) vin cu acțiune semi-ponderată, în timp ce modelul Fantom 8 beneficiază de o placă PHA-50. Controlul se face printr-un ecran tactil color intuitiv și cu ajutorul mai multor butoane și glisoare.

Seria Fantom devine și mai versatilă atunci când este conectată la un computer; Apple Logic Pro și MainStage pot fi operate direct de pe ecranul tactil și de pe controalele de panou, iar instrumentele software pot fi controlate și combinate cu sunetele interne ale unităților. Ieșirile duble CV / Gate vă permit chiar să integrați sintetizatoare modulare și analogice pentru și mai multă flexibilitate și creativitate.

Comandă acum pe site-ul nostru noile modele Roland Fantom: https://tinyurl.com/y5jzxg47