Dopuri antifonice de urechi Alpine MusicSafe ATS – noul model

In calitate de muzician, chitarist, tobosar, voce sau DJ, sunteti expus riscului de afectare a auzului de fiecare data cand pasiti intr-un mediu cu muzica la un nivel sonor puternic. Pierderea auzului are un impact direct fata de performanta in job-ul dumneavoastra. Un auz bun este esential in acest domeniu si protejarea acestuia este un lucru important in timpul repetitiilor, interpretarilor si al concertelor. De aceea, cei mai multi muzicieni utilizeaza dopuri antifonice.

ear-plugs-musicians-white

Alpine MusicSafe Pro ATS sunt dopuri antifonice ce au fost proiectate special pentru muzicieni, cu scopul de a proteja auzului si, in acelasi timp, de a nu afecta calitatea sunetului perceput. Acestea sunt cele mai noi dopuri lansate de Alpine MusicSafe. Pachetul include trei perechi de filtre ce se pot folosi pentru o reducere mica, medie sau mare a nivelului sonor.

In plus, dopurile de urechi Alpine Music Safe ATS sunt realizate din materiale unice AlpineThermoShape™. Căldura organismul face acest material termoplastic moale, permitand materialului AlpineThermoShape™ sa se muleze perfect pe forma urechii. Acest lucru permite acestor dopuri de urechi o potrivire perfecta si le face extrem de confortabile.

Materialul termoplastic unic al acestor dopuri de urechi este dezvoltat exclusiv de Alpine MusicSafe si este hypoallergic. Cele mai multe dopuri de urechi cu filtre de pe piata sunt fabricate din silicon si prezinta riscul multor reactii alergice. Acest risc este cu mult redus in cazul dopurilor de urechi Alpine MusicSafe prin utilizarea materialului termoplastic.

Dopurile de urechi Alpine MusicSafe ATS vin deasemenea echipate cu snur de fixare si pot fi indepartate usor si in siguranta. Acum nu le vei pierde.

Sunt livrate cu o cutie de plastic compartimentata pentru duze diferite, cutie ce poate fi usor personalizata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *