Roland Eric Johnson Blues Cube – Amplificator de chitara reinventat

Chitaristul Eric Johnson un maestru complet al timbrului sonor al chitarei și unul dintre cei mai influenti chitaristi din istorie, a participat la debutul de la Winter NAMM al amplificatorului de chitara Roland Blues Cube, numit Roland Eric Johnson Blues Cube Tone Capsule, disponibil în versiunile Artist și Stage.

Cu o abordare de design proaspata, Tube Logic Roland, amplificatorul de chitara Roland Blues Cube a fost reinventat cu un sunet puternic, bogat și un răspuns asemenator combo-uri de epoca cu tuburi, împreună cu caracteristici moderne și greutate redusă. În dezvoltarea acestui amplificator de chitara Roland Blues Cube, inginerii de la Roland au integrat capacitatea de a ajusta ,,vocea” amplificatorului printr-o sursa Capsule Tone Socket, o tehnologie noua si puternică dezvaluită pentru prima data.

Stilul de interpreate, fluid, unic al lui Eric Johnson și tonul excepțional sunt iconice, iar auzul sau critic, perfecționist, meticulos este bine cunoscut printre iubitorii de chitara. Dorind același nivel ridicat de sunet, sentimentul si nivelul de raspuns asemanator amplificatoarelor sale de epocă, echipa Roland Blues Cube a lucrat îndeaproape cu Eric Johnson în cadrul proiectului Capsule Tone.

“Sunt foarte interesat in urmarirea noilor tehnologii de a obține un ton nobil”, explică Eric. “Când echipa Roland Blues Cube m-a întrebat dacă mi-ar putea prezenta un amplificator cu noi capabilități ton, am fost intrigat.”

Roland Eric Johnson Blues Cube Tone Capsule reușește sa redea un sunet mare și poate fi ajustat pentru a se potrivi cerințelor exigente oricarui chitarist. Proiectantii au reusit sa includa diferite texturi si un ton bogat, care să permită fiecarui proprietar de Blues Cube de a gestiona si simula amplificatoare legendare sub degetele lor.

Eric este extrem de impresionat de tonul de ,,fabrică” iar lui ii place ideea de a avea atât tonul de fabrică cat și setările sale personalizate, disponibile separat. “Multi chitaristi pot prefera sunetul de fabrică sau sunetul meu integrat in acest amplificator”, explică Eric. “Tonul de fabrică va satisface multi chitaristi.”

“Am petrecut ani de zile in a gasi un amplificator de chitara potrivit tonului meu și criterilor de modulare pentru a obține un sunet personal”, spune Eric. “Sunt încântat să lucrez cu Roland pentru a crea cat mai multe aspecte personale ale acestui amplificator de chitara, un sunet bogat într-o versiune mai compactă, tangibila și la prețuri accesibile pentru toti chitaristii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *