Dopuri antifonice de urechi Alpine, utile si pentru interpretii de muzica clasica

Arta poate inseamna suferinta auzului.
Protejeaza-ti urechile cu dopuri de urechi Alpine!

ear-plugs-musicians-white Muzica nu inseamna pentru toata lumea numai placere. Sunt persoane, mai ales muzicienii care canta muzica clasica, pentru care muzica poate insemna de multe ori suferinta.
Repetind ore in sir de-a lungul zilei, doar pentru a surprinde perfectiunea si acuratetea acelui sunet extrem de potrivit; intr-o continua cautare a interpretarii corecte propuse de catre compozitor; colaborand cu dirijorul si cu orchestra, reusind de fiecare data sa impinga dincolo de limita granitele interpretarii, intotdeauna cu scopul de a atinge inimile ascultatorilor, de a strapunge barierele dintre muzician si audienta sa. De exemplu, cu un final spectaculos al celebrei opere a lui Wagner, Inelul Nibelungilor sau cu o bucata plina de vioiciune, din Pasarea de Foc compusa de Stravinsky. Aceasta uriasa varietate dinamica, aceasta trecere de la grandios catre delicat si intim, este ceea ce face din muzica clasica una dintre cele mai populare forme de arta intalnite in intreaga lume.

Cat despre artistul suferind? Arta inseamna la fel de bine si suferinta. Si spunand aceasta, nu ne referim numai la inima franta a unui poet respins. Din pacate, pierderea auzului, temporara sau permanenta, nu este deloc neobisnuita printre muzicienii care canta muzica clasica. Un studiu recent, efectuat asupra a 144 de suflatori la corn francez, a aratat ca 11 pana la 22% dintre ei sufera de pierderi de auz, in conditiile in care numai 8% dintre ei poarta in mod frecvent protectii pentru auz. Un studiu anterior a demonstrat ca muzicienii care canta muzica clasica sufera extrem de des de tinitus (tiuituri in urechi), de un auz excesiv de sensibil, aud temporar diverse sunete, inexistente de altfel, sau nu pot sa mai auda anumite sunete ale instrumentului.

Protectie optima a auzului

Ear Plugs / dopuri de urechi pentru a fi purtate in orchestra. Trebuie sa admitem: cunoasterea muzicii clasice la Alpine nu a atins inca stadiul in care sa putem distinge, fara efort, o interpretare performanta, condusa de catre storage-box-music-earplugsMariss Jansons sau Willem Mengelberg. Noi stim foarte multe despre protectia auzului, sunete si tonuri muzicale, precum si despre valorile care pot fi ascultate fara a rani urechea si fara a dauna auzului. Ca unul dintre putinii producatori din lume, ne-am orientat cu precadere spre protectia auzului pentru categorii variate de audienta. O strategie care da roade. Dopurile Alpine pentru muzicieni, ofera o rata de absorbtie optima, multumita filtrului unic, AlpineAcousticFilters. Acesta filtreaza numai zgomotul suparator, fara sa afecteze in niciun fel sunetul. De aceea, oferim diferite seturi de filtre, fiecare cu o alta valoare de absorbtie.

Potrivire perfecta

Dopurile Alpine de urechi sunt facute dintr-un material special, numit AlpineThermoShape. Acest material se modeleaza dupa forma urechii, rezultand o potrivire perfecta, fara a-ti lasa senzatia ca esti rupt de lumea inconjuratoare. Ca o completare, dopurile Alpin MusicSafe sunt complet antialergenice, spre deosebire de dopurile de urechi facute din silicon. Acesta este inca un punct in plus pentru ca dopurile noastre sa fie perfecte pentru a putea fi folosite inclusiv in timpul unor concerte care dureaza putin mai mult.

Daca ati citit acest articol, cu siguranta v-ati gandit la protectia auzului vostru, asa ca acum puteti cumpara un set de dopuri de urechi Alpine, vizitand magazinul nostru Music&More, din strada Ion Campineanu, nr.10, Bucuresti sau pe site-ul www.musicandmore.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *