Inchiriaza un pian digital pentru doar 6 lei pe zi.

Închiriere pian.

Auzim mulți oameni spunând că le-ar plăcea să cânte la pian, dar costul deținerii unuia poate fi costisitor și deseori acestia amână achizitia. Închirierea unui pian este cea mai rentabilă modalitate de a deține un pian, care răspunde nevoilor dumneavoastră în ceea ce privește bugetul și calitatea și vă oferă posibilitatea de a vedea dacă este ceva pe care dumneavoastră sau copiii dumneavoastră doriți să îl aveti pe termen lung, fără a face un angajament financiar. Închirierea pianelor vă permite să aveți un pian în casa dvs. pentru a se bucura toată familia și a afla dacă pianul este instrumentul potrivit pentru dvs. înainte de a cumpăra un pian.

De ce să închiriezi un pian? Adesea auzim de oameni care au început să învețe și au cumpărat un pian ieftin, fie de la un site cu produse utilizate, fie de la o licitație și când l-au folosit o perioadă, constată că există multe defecte: clape lipite, butoane nefunctionale, pedale blocate, samd.

Avantaje în închirierea unui pian față de achiziția directă.

Cel mai frecvent caz este atunci când părinții au copii care încep primele lor lecții de pian, iar selectarea unui pian bun poate acționa ca un stimulent pentru copil să exerseze și să continue să cânte. Decizia de a cumpăra este apoi rezultatul faptului că copilului îi place cu adevărat să cânte la pian și îl consideră distractiv și plin de satisfacții. Închirierea pianelor este o modalitate excelentă de a testa înainte de a cumpăra.
Studenții de la facultate de muzică și adulții începători sunt, de asemenea, o mare parte dintre cei care au nevoie de un pian pentru studiu. Si cei care au învățat sa cante in adolescența si care au întrerup studiul și simt că au ratat această experiență, au acum mai mult timp si doresc rapid un pian.

Suntem specializați în închirierea pianelor, deoarece am contribuit la lansarea conceptului de închiriere a pianelor și am oferit piane multor persoane, restaurante, instituții sau scoli de muzica. Inchirierea  pianelor este foarte flexibilă și suntem aici pentru a vă oferi sfaturi bune.

Ce oferim?

  • Instrumente de bună calitate
  • Contract flexibil
  • Pret acccesibil


Cat costă?


Prețurile pentru închirierea unui pian încep de la 40,00 Euro pe lună. Taxele de închiriere a pianelor sunt plătibile în avans. Taxele de închiriere pot fi plătite si cu ordin de plată lunar. Nu avem nevoie de avans, ci doar de taxele de închiriere și de transport fără alte obligatii. Dorim sa ne asiguram că veți obține plăcerea cântând. Închirierea pianelor vă permite să aveți un pian de calitate la domiciliu pentru ca toată familia să se bucure și să aflați dacă pianul este instrumentul potrivit pentru dvs. sau pentru copiii dvs. înainte de a cumpăra un pian.

Care sunt taxele de livrare?

Costul de bază al livrării este aprox 20 Euro, dacă pianul este livrat în raza  noastră de activitate (8 km de la sediul de ridicare) și cu condiția să nu fie transportat pe scări.

Care este perioada contractului?

Perioada pentru o închiriere este de 48 de ore sau de 30 de zile, cu taxele de închiriere a pianului plătite în avans. Pentru un contract de reînnoire vi se va factura în avans pentru perioadele ulterioare după încheierea perioadei contractuale inițiale. Se poate inchiria si pentru perioade mai mari de 30 de zile. Pentru aceste contracte „desigur” exista tarife preferentiale.

Pot să cumpăr pianul inchiriat?

Oferim o opțiune foarte atractivă de cumpărare, prin care un procent din taxele de închiriere pe care le-ați plătit poate fi compensat la cumpărarea fie a pianului pe care îl închiriați, fie a unui alt pian. Dacă decideți să  cumpărati pianul pe care îl închiriați, suntem dispuși sa va oferim un sistem de achizitie foarte avantajos. 

Viziteaza categoria și alege pianul potrivit.

https://www.musicandmore.ro/pian-digital-ro-2.html