Inovatie Design Pasiune- Instrumente muzicale Soundsation

SOUNDSATION – Simțiți-vă inconjurat de sunet

ITALIA  inseamna CREATIVITATE , INOVARE , VITALITATE, STIL

În epoca globalizării, Soundsation susține cu mândrie originile sale, cu ochii privind in viitor , dar inima alaturi de muzicienii pasionati, Soundsation este astazi un brand de încredere pentru un număr tot mai mare de muzicieni și iubitori de muzică, o echipa italiană în care ideile noi, proiecte noi și entuziasmul stau alături, zi după zi . Vino in interiorul lumii Soundsation , și pregăteste-te să simti sunetul…

360 de instrumente muzicale si accesorii  pentru muzicieni

Cu o echipa calificata de muzicieni si ingineri audio, Soundsation este capabilia de a oferi o gamă largă de produse care se încadrează fiecarui muzician, amator sau profesionist. Muzicienii se bucură de instrumentele muzicale create special pentru a aduce satisfactie in utilizare si au incredere in fiabilitatea lor. Pasiunea lor este cel mai important factor in a face muzica. Toate instrumentele muzicale produse de Soundsation , de la chitare, difuzoare, tobe electronice, mixere, mocrofoane, amplificatoare, midi controller sau accesori, au în comun un standard de calitate stricta , abordare inovatoare și atenție la detalii. Plus un gust de design italian care se remarca imediat.

O gamă completă de instrumente muzicale si echipamente pentru muzicieni și iubitori de muzică concepute pentru a îndeplini singurul lucru care contează cu adevărat : PASIUNEA .

35 ANI DE  EXPERIENTA

Soundsation a pornit în 2005 , dar ea aparține grupului FRENEXPORT SpA, care este în domeniul  muzical din 1976 . Acest lucru înseamnă a avea o cunoaștere profundă a pieței de instrumente muzicale si echipamente muzicale  și reprezinta un set de valori stabilite ferm. Combinând experiența și valoarea cu o abordare proaspătă și inovatoare aceasta este cheia succesului Soundsation.

Music&More este distribuitor exclusiv in Romania inca din 2009,  credem ca instrumentele muzicale si echipamentele Soundsation,  ajuta muzicianul să-și exprime creativitatea și vrem să fim siguri cu privire la un punct : Instrumentele muzicale si echipamete oferite de Music&More vor îndeplini pasiunea muzicienilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *