Dopuri antifonice de urechi Alpine MusicSafe

Daca asculti un solo de chitara puternic drive-uit, un solo de tobe cu multi multi decibeli, un bass puternic si grav sau chiar o voce a unei soprane bine hranita, oriunde te vei afla: pe scena, in studio, la sala de repetitie sau chiar la tine acasa, nimic nu conteaza mai mult decat siguranta auditiva. Pentru asta ai nevoie de dopuri antifonice de urechi  Nu este important dacă esti un profesionist sau un amator. Bucuria de a asculta sau de a face muzică trece uneori peste sentimenul de protectie. Dopurile antifonice de urechi pot fi cele ce iti asigura aceasta protectie.

Nivelul mediu de zgomot( muzica, sunetul unui motor, vibratii mecanice) este de pana la 80 de decibeli. Dacă sunteți expus la sunete mai tare decât de 80 de decibeli, de exemplu, atunci firele de păr vibratoare din cohlee devin ineficiente. Vibrațiile prea puternice de peste 100 de decibeli, le determină pe acestia să se rupă, la fel ca un copac ce este smuls în timpul unei furtuni. Apoi, deteriorarea devine permanentă aceste fire de par nu mai cresc înapoi.  Dopuri de urechi antifonice Alpine MusicSafe sunt ca un zid de aparare in fata acestor furtuni. Și având în vedere că urechea este cea mai importanta parte a corpului oricărui muzician , este vital să-i oferi o protecție suplimentară . Din păcate, mulți muzicieni profesionisti au suportat deteriorarea permanentă a auzului lor . După un turneu, Eric Clapton a fost într-adevăr surd pentru o vreme. Si Ian McKay de la trupa Motorhead , a fost o dată citat într-o revistă de muzică: ” Am văzut oameni în fața scenei răsuciti cu durere care au trebuit să părăsească sala, deoarece au avut sentimentul că organele lor au fost distruse! „

Muzicieni sunt expusi unui risc considerabil de deteriorare al auzului. Muzica foarte tare este cauza principala. Dopurile de urechi MusicSafe sunt prevăzute cu seturi diferite de filtrare pe care le poti schimba în functie de zogmotul la care esti expus sau cat de sensibil esti. Astfel, Dopurile antifonice de urechi  MusicSafe nu creează un sentiment de a fi „închis” sau un sentiment de presiune al urechii. Dopurile antifonice de urechi Alpine MusicSafe au fost dezvoltate special pentru artiștii care abordeaza stiluri ce necesita nivel mare de zgomot precum: rock, hard rock, punk rock, metal, heavy metal, dead metal….dar si pentru DJ, care mixeaza muzica in cluburi sau pe scena.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *