iRig KEYS PRO – nota 5/5 si MacUser Editor’s Choice award

Revista MacUser a oferit claviaturii iRig KEYS PRO scorul maxim si award-ul „editor’s choice”!

Claviatura iRig KEYS PRO a primit un review in numarul revistei MacUser din martie 2014. Redactorul Kenny Hemphill analizeaza detaliat produsul:

„iRig KEYS PRO este echipat cu un conector de 30-pin si Lightning ce permite conectarea la un iPhone sau iPad, precum si cu un cablu USB cu care il puteti conecta la Mac. Alimentarea se realizeaza prin bus, deci nu este nevoie de baterii sau cabluri suplimentare.”

„Configurarea claviaturii este usoara … o conectati, deschideti aplicatia pe care doriti sa o utilizati si sunteti gata.”irig_keys_pro

„Atunci cand am testat claviatura cu GarageBand pe un Mac si pe un iPad Air s-a conectat si a functionat imediat pe ambele dispozitive.”

Concluzia finala a lui Kenny este:

„Este o claviatura usor de utilizat, clapele sensibile la velocitate raspund bine, iar functiile suplimentare sunt bine-venite. Daca aveti nevoie de o claviatura MIDI portabila pentru Mac sau iPad, aceasta este o alegere excelenta.”

In cele din urma, revista MacUser ofera claviaturii iRig KEYS PRO nota maxima si primeste premiul „MacUser Editor’s Choice”.

Pentru a vizita site-ul web al revistei MacUser, faceti click aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *