Descriere

Schecter PT Black Ops este un chitara fără compromisuri, creat pentru chitariștii moderni care vor performanță absolută. Estetica sa întunecată emană un aer de sofisticare subtilă, în timp ce caracteristicile de ultimă oră îți ridică cantatul la noi culmi. Echipat cu doze Fishman Fluence Open Core de ultimă generație, PT Black Ops oferă o versatilitate tonală fără precedent și un răspuns dinamic pentru chitaristul contemporan cu un nivel ridicat de octanism.

Sleek Stealth Styling

Din momentul în care privitii PT Black Ops, finisajul său negru satinat cu pori deschiși vă atrage atenția. Această chitară întunecată este în același timp subțire și izbitoare, dar frumusețea ei depășește cu mult aspectul. Fiecare aspect al designului și construcției a fost optimizat pentru o redabilitate și o performanță de neegalat - curbele elegante ale corpului de mahon îi contrazic senzația de rapiditate fulgerătoare, în timp ce hardware-ul negru emană o amenințare discretă.

Doza revoluționara Fishman Fluence

Schecter PT Black Ops are o singura doza in bridge Fishman Fluence Open Core Modern. Această tehnologie inovatoare deblochează un nou nivel de claritate, răspuns dinamic și gamă tonală. O simplă răsucire a comutatorului cu 3 căi vă permite să treceți fără probleme între sunete distincte, inclusiv modurile moderne de captare activă și pasivă, precum și o setare cu doza simplă. Treceți de la humbucking ceramic activ arzător la mârâit pasiv organic sau experimentați luminozitatea și claritatea unei doze cu bobina simplă - Fluence Open Core Modern face totul.

Senzație de interpretare de neegalat

Schecter PT Black Ops se mândrește cu o capacitate de redare incredibilă, rezultată din griful său de mahon din 3 piese meticulos lucrat și lungimea scalei de 25,5 inchi. Profilul său subțire în formă de C se simte elegant și agil în mâna ta, perfect pentru schimbări de poziție fără efort. Tastatura din abanos oferă o claritate sporită și o separare a notelor, în timp ce raza de 14 inchi și freturile extra-jumbo din oțel inoxidabil invită la interpretare expresivă. Două tije de întărire din fibră de carbon pe lungimea grifului măresc sustainul și stabilitatea.

Construit pentru performanță durabilă

Hardware-ul și construcția premium asigură tonul și acordajul lui PT Black Ops să rămână stabil prin cele mai intense performanțe. Tunerele cu blocare Schecter oferă o stabilitate de acordare solidă, în timp ce piulița Graph Tech TUSQ XL oferă un transfer optimizat de vibrații de la corzi. O punte fixă Hipshot oferă intonație și sustain fără compromisuri, iar butonul  unic de volum a fost actualizat cu un inel O Hipshot de rezistență pentru aderență și control precis.

Când îți dorești un instrument care să-ți îmbunătățească interpretarea cu un sunet modern strâns, articulat, o redabilitate de neegalat și un stil unic, nu căuta mai departe decât Schecter PT Black Ops. Această chitară este o adevărată mașină de tonuri, concepută pentru chitariștii care nu se mulțumesc cu puțin decât cu o dominație totală a sunetului.

Specificatii

Corp de mahon
Grif de mahon din 3 buc cu două tije de întărire din fibră de carbon
Tastatura din abanos
Forma grifului subțire „C”.
Lungime scală de 25,5”.
Raza de 14 inchi
24 freturi X-jumbo din oțel inoxidabil
Hardware negru
Doza pe punte Fishman Fluence Open Core Modern-6
Controlul principal al volumului/comutator comutator pentru voce Fluence cu 3 căi (Modern, Clasic, Single-coil)
Tunere de blocaj Schecter
Piuliță Graphtech Black Tusq XL de 42 mm
Cod producator: 620

Caracteristici generale

Brand:
Schecter Guitars
Constructie chitara:
  • Cutaway
Culoare:
  • Satin Black
Doze:
  • Pasive
Mana stanga / dreapta:
  • Mana dreapta
Nr. de corzi:
  • 6
Nr. de freturi:
  • 24
Greutate:
  • 6 kg
Cod EAN:
810051475326

Reviews

Nu au fost găsite recenzii