Descriere

Alpine Defender Earmuffs - Casti antifonice, pliabile, SNR 26 dB

Alpine Defender este următoarea generație de căști pentru protectia auzului. Protecțiile pentru urechi combină materiale premium și confort suprem într-un pachet elegant. De asemenea, vă permite să rămâneți protejat cu stil. Bucură-te de protecția pe care ți-o oferă atunci când lucrezi la proiectele tale de bricolaj, te concentrezi în timp ce lucrezi, cânți la instrumentele tale puternice, participi la repetitii intense si de durata și multe altele! Defender vă oferă până la 26 dB (reduce nivelul de zgomot) de protecție cu designul său unic. Produsul este fabricat din materiale premium.
Casca pentru urechi se poate potrivi cu majoritatea formelor de cap datorită balamalelor pivotante și benzii reglabile. Castile pentru urechi sunt, de asemenea, pliabile, făcându-le comod de purtat cu tine în geantă.

Specificatii

 

  • Atenuare ridicată de protecție auditivă confortabilă pentru adulți sau adolescenti
  • Materiale de înaltă calitate
  • Ușoare și confortabile
  • Captuseala moale pentru purtare confortabila indelungata
  • Pliabile
  • Atenuare de până la 26 dB SNR
  • Greutate: 193 g

 

Tabel cu frecventele  si atenuarile de zgomot 
Fregvente  Hz    63Hz    125Hz    250Hz    500Hz    1000Hz    2000Hz    4000Hz    8000Hz
Attenuation dB    12.4     11.4       17.4        28.5        36.1        34.9          35            32.3

 

Caracteristici generale

Brand:
Alpine Hearing Protection
Culoare:
  • Black
Greutate:
  • 0.193 kg
Cod EAN:
8717154027525

Reviews

Andreea Ifrim
Comentariu
Iubesc castile astea! Protejează mai eficient decât vechea mea pereche (un brand necunoscut) și sunt foarte confortabile pentru ore intregi de utilizare.
Eugen Niță
Comentariu
Ce poți cere mai mult? Produs grozav care elimină cu adevărat zgomotul, confortabile de purtat, un preț avantajos și comoditatea de a fi livrate la ușa mea. Aprecieri pozitive pentru magazin
Andreea Barbu
Comentariu
Fiul meu are 28 de ani și este autist. Iubește aceste casti ușoare și confortabile. Poate să audă și să poarte conversații, dar blochează mult zgomotele intense și îi aduce confort ce ajuta la pevenirea suprastimularii și colapsurilor.
Viorela Pălici
Comentariu
Acestea sunt grozave pentru adolescentul meu sensibil la zgomote. Aceasta este a doua pereche pe care am cumpărat-o de la Music and More doar pentru a ma asigura că uneori sa nu le uit pe celelalte. Le poartă la școală sau în mașină și arată foarte potrivite vârstei lui..
Viorela Pavel
Comentariu
Am fost mult timp invidios pe varianta Muffy de la Alpine pentru copii. Când am văzut că Alpine fabrica acum pentru adulti aceste casti de protectie, am adaugat in cos castile ără să mă gândesc.
Mirel Constantinescu
Comentariu
În timp ce căștile pentru urechi 3M Peltor sunt cunoscute pentru atenuarea zgomotului, căștile pentru urechi Alpine oferă pe deplin ce iti doresti, deoarece căștile Alpine acordă prioritate confortului și esteticii fără a compromite protecțiai mpotriva zgomotului.