Descriere

Alpine MusicSafe Classic - Dopuri antifonice, doua filtre, SNR 19 si 22 DB, cutie transport


Muzicienii sunt expusi riscului de a suferi o deteriorare serioasa a auzului, din cauza amplificarii la niveluri mari a instrumentelor muzicale. Dopurile cu filtru special au fost concepute pentru o protectie optima in timpul repetitiilor, concertelor sau oricaror evenimente muzicale. Setul de dopuri antifonice pentru urechi Alpine MusicSafe Classic contine doua perechi de filtre diferite, care pot fi schimbate, pentru o atenuare medie sau majora. Aceste filtre au fost create special pentru muzicieni, garantand o protectie optima, fara a reduce calitatea sunetului.

Acest produs nu poate fi returnat din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă.

Castigator al premiului Red Dot

Alpine Hearing Protection au castigat premiul Red Dot  pentru designul dopurilor Musicsafe. Juriul acestui prestigios premiu de design a apreciat 'calitatea si inovatia' acestor dopuri.

Placerea de a asculta

Ca si muzician, DJ sau tehnician de sunet, te afli adesea in locuri cu muzica la un nivel ridicat, astfel riscand vatamarea auzului, care are consecinte directe asupra capacitatii tale de a iti sustine activitatea. De aceea Alpine a dezvoltat seria MusicSafe in mod special pentru muzicieni, DJ, sau tehnicieni.

Filtre interschimbabile AlpineAcousticFilters™ - alege atenuarea dorita

Gama Alpine MusicSafe a devenit un standard pentru toti muzicienii semi-profesionisti. Dopurile folosesc tehnologia unica AlpineAcousticFilters™. Filtrele atenueaza doar varfurile sonore care pot fi daunatoare, astfel conversatiile si calitatea muzicii raman perfect audibile. Filtrele sunt de doua feluri - Medium si High - si le poti alege in functie de situatie.

Filtru Gold - atenuare SNR 22dB

Filtru Silver - atenuare SNR 19dB

Material AlpineThermoShape™

Protectia pentru auz MusicSafe este facuta din materialul AlpineThermoShape™. Dopurile antifonice se adapteaza la forma canalului urechii prin transfer termic, astfel crescand comfortul. Materialul este de asemenea hipo-alergenic.

Recipient pentru transport

Toate produsele MusicSafe vin cu un recipient pentru transport care poate fi folosit pe post de breloc.

Care filtru este mai potrivit pentru mine?

Poti alege atenuarea potrivita in functie de situtiatie, de instrument sau locatie. De exemplu, un tobosar va avea nevoie de un nivel de atenuare mai mare decat un vocalist.

Durata de viata si igienizare

Produsele Alpine MusicSafe pot fi curatate folosind apa calda si sapun, sau cu spray-ul Alpine Clean. Durata de viata creste odata cu igienizarea si depozitarea corespunzatoare.

Design Olandez

Design-ul dopurilor antifonice Alpine este unul exclusiv olandez, iar toate dopurile si filtrele sunt fabricate in Olanda.

Specificatii

  • Previne deteriorarea auzului și tinitusul ca urmare a expunerii la muzică tare
  • Dispune de un sistem unic de filtrare interschimbabil: alegeți propriul nivel de atenuare a sunetului
  • Calitate excelentă a sunetului, sunet 100%.
  • Fabricat din material de înaltă tehnologie AlpineThermoShape™
  • Potrivire perfectă, poate fi purtat confortabil ore în șir
  • Include o cutie de depozitare, cordon de transport, spray de curățare și un dop de urechi de rezervă
  • Reutilizabil și ușor de pus și scos
  • „The #1 Earplug” pentru iubitorii de muzică și profesioniștii din peste cincizeci de țări

Caracteristici generale

Brand:
Alpine Hearing Protection

Reviews

Nu au fost găsite recenzii