Descriere

Alpine PartyPlug Black - Dopuri Antifonice, SNR 19 Db, cutie transport


Compania Alpine a dezvoltat dopurile antifonice pentru urechi PartyPlug, ideale pentru concerte live. Aceste dopuri atenueaza puterea sonora a muzicii la un nivel sigur pentru auz, fara sa distorsioneze sunetul.

Dopurile antifonice PartyPlug sunt produse dintr-un material termoplastic foarte moale, flexibil si durabil. Atunci cand sunt introduse in ureche, dopurile antifonice se adapteaza formei datorita caldurii. Astfel, acestea sunt foarte confortabile si sunt greu de observat, datorita filtrelor transparente.

Culoare neagra.

Acest produs nu poate fi returnat din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă.

Specificatii

  • Producator: Alpine Hearing Protection
  • Model: PartyPlug
  • Greutate produs: 40 grame
  • Tip material: AlpineThermoShape™
  • Culoare: Negru

 

Caracteristici generale

Brand:
Alpine Hearing Protection
Culoare:
  • Black

Reviews

Bogdan Lemnaru
Avantaje
5 stele
Comentariu
Le recomand oricui are nevoie de protecție auditivă la concerte cu volum ridicat sau în orice altă situație în care este necesară reducerea zgomotelor. Merită fiecare dintre cele 5 stele acordate!
SImona Ardelean
Avantaje
Superbe!
Comentariu
Le-am folosit la un concert rock cu volum ridicat și au fost excelente în reducerea zgomotelor. În același timp, au păstrat calitatea sunetului la un nivel remarcabil, astfel încât am putut sa mă bucur de muzică fără a simți că pierd din plăcerea audiției.
Elena Mincu
Comentariu
Primul lucru care mi-a atras atenția a fost designul lor elegant și discret. Au o culoare neagră, care se potrivește perfect cu ținuta mea și se mulează discret în ureche. Sunt extrem de confortabile de purtat atunci când le folosești pentru perioade lungi de timp.