Descriere

Dopuri antifonice pentru somn, material moale Alpine ThermoShape, SNR 27 dB

O noapte bună de odihnă este cheia performanței tale și a modului în care te simți a doua zi. Dopurile de urechi Alpine SleepDeep vă permit să dormiți chiar și acolo unde există mult zgomot ambiental.

Dopuri confortabile

SleepDeep este următoarea generație și cel mai complet set de dopuri de urechi pentru dormit care există! Forma sa ovală unică garantează o potrivire perfectă și confort suprem. În plus, gelul de reducere a zgomotului din interior are ca rezultat o atenuare maximă. Materialul de înaltă calitate este ușor de curățat și reutilizabil de peste 100 de ori, făcând din aceste dopuri pentru urechi cea mai igienica și durabilă soluție.

Dopurile pentru urechi SleepDeep au o atenuare medie (SNR) de 27 dB. Sunetele deranjante vor fi "înăbușite" datorită acestor dopuri de urechi, care te fac sa adormi mai ușor și împiedică trezirea brusca. Dopurile inovatoare sunt realizate din material termoplastic special AlpineThermoShape. Datorită acestui material, dopurile de urechi se modelează preluand forma canalului auditiv, se potrivesc perfect și rămân in urechi toată noaptea. AlpineThermoShape este hipoalergenic, nu conține silicon și, prin urmare, nu provoacă reacții alergice sau mâncărimi enervante. În plus, SleepDeep conține gel de reducere a zgomotului care oferă o atenuare maximă.

Design olandez
Dopurile pentru urechi SleepDeep, husa de voiaj și ambalajul sunt proiectate și produse în întregime în Țările de Jos. Astfel asigurăm cea mai bună calitate.

Durata de viata si curatenie
Durata de viață a dopurilor pentru urechi depinde de frecvența utilizării, dar poate ajunge până la peste 100 de utilizari. Menținerea dopurilor de urechi curate va prelungi durata de viață. Dopurile de urechi pot fi curățate cu apă călduță și săpun.

Conținutul ambalajului
Două dopuri pentru urechi SleepDeep și o husă de călătorie de lux, care se potrivește perfect în buzunar.

Specificatii

 • Formă ovală pentru a se potrivi formei naturale a canalului urechii 
 • Nu îți cade din ureche 
 • Conține gel de reducere a zgomotului 
 • Reducere maximă a zgomotului (sforăit) 
 • Realizat dintr-un material foarte moale 
 • Ideal pentru cei care dorm pe lateral 
 • Ușor de curățat 
 • Reutilizabil de 100 de ori 
 • Dimensiune medie – se potrivește cu majoritatea canalelor urechii, cu excepția celor foarte înguste
 • Acest produs nu poate fi returnat din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă.

Tabel cu frecventele si nivelul de atenuare

Frequency Hz                                              

63             

125          

250          

500          

1000          

2000          

4000          

8000      

Mean Attenuation dB              

27,4

25,9

24,1

25,7

26,2

32,0

37,9

42,4

Standard Deviation dB

3,9

3,8

4,4

4,9

4,5

5,0

4,3

6,7

Assumed Protection in dB (APV)

20,5

22,1

19,7

20,8

21,7

27

33,6

35,7

Caracteristici generale

Brand:
Alpine Hearing Protection
Culoare:
 • White
Cod EAN:
8717154027242

Reviews

Leahu Neculae
Comentariu
Deși nu sunt perfecte în a izola complet zgomotele, oferă un somn mai bun.
Florin Deaconasea
Comentariu
Recomand cu incredere dopurile de urechi Alpine Sleep Deep oricui caută un somn odihnitor. Sunt un produs excelent și merită cu adevărat cele 5 stele!
Lorin N
Comentariu
Blochează foarte bine zgomotele din exterior, mă relaxez și ma odihnesc mult mai bine. Acum ma trezesc odihnit în fiecare dimineață.
Andrasi Zoltan
Comentariu
Am descoperit dopurile de urechi Alpine Sleep Deep și pot spune cu siguranță că sunt extrem de impresionat. Aceste dopuri de urechi au făcut minuni pentru calitatea somnului meu și au devenit un element esențial în perioada mea de odihnă.
Ion Badea
Comentariu
Folosesc aceste dopuri de urechi în fiecare noapte și sunt uimită de cât de eficiente sunt. Se potrivesc bine în urechi, sunt confortabile și blochează zgomotele într-un mod impresionant. Mă simt mai odihnita și pot să mă concentrez mai bine a doua zi.