• Brand
 • Modeling
 • Port USB
 • Amplificare
 • Pret
  lei
  lei
  • 435lei
  • 1773lei
 • Tip amplificator
 • Conectivitate Bluetooth

Cele mai apreciate amplificatoare portabile pentru chitara

Dacă căutați un amplificator portabil cu baterii pentru chitară electrică, există câteva opțiuni excelente disponibile pe piață care vă pot ajuta să vă exersați sau să cântați în mișcare. Aceste amplificatoare pot fi alimentate cu baterii și sunt ușor de transportat. Iată câteva exemple:

1. Roland Cube Street. Acesta este un amplificator portabil cu baterii extrem de popular. Vine cu patru canale independente, inclusiv un canal COSM pentru chitară electrică, permițându-vă să vă conectați și să vă cântați cu chitară și voce simultan. Este puternic și poate oferi un sunet excelent într-o varietate de medii.

2. BOSS Katana Mini: Deși este mic și ușor, Katana Mini oferă un sunet surprinzător de bun și este alimentat de patru baterii AA. Este o alegere bună pentru practică sau pentru cântatul la volum redus. Are un singur canal și un control de ton, dar sunetul său este de înaltă calitate.

3. MIGHTY LITE BT MKII oferă o multitudine de efecte pentru chitară electrică și chitară bas, inclusiv modelarea amplificatoarelor și IR-uri pentru cabinet. De asemenea, vine cu modelare a amplificatorului acustic și IR acustice pentru a vă permite să simulați tonurile de chitară acustică. Și, puteți chiar să încărcați IR-uri terță parte prin software-ul de editare Mighty Editor™ pentru a vă extinde tonul.

4. Yamaha THR5L: Deși inițial proiectat pentru chitara acustică, THR5A poate fi folosit și cu chitara electrică. Este compact, alimentat de baterii și oferă o varietate de efecte și modele de amplificatoare. Sunetul său este de înaltă calitate și este potrivit pentru practică sau pentru cântatul la volum redus.

5. Fender Mini Deluxe: Acesta este un amplificator mic, cu un design clasic Fender, care poate fi alimentat cu baterii. Deși nu este extrem de puternic, oferă un sunet curat și simplu, ideal pentru practică sau pentru cântatul la volum redus.

Asigurați-vă că evaluați nevoile dvs. specifice înainte de a alege un amplificator portabil cu baterii. Dacă aveți nevoie de mai multă putere sau mai multe funcții, puteți opta pentru modelele mai mari sau pentru amplificatoare care pot funcționa și cu alimentare la rețeaua electrică.