• Brand
 • Modeling
 • Port USB
 • Amplificare
 • Pret
  lei
  lei
  • 435lei
  • 1769lei
 • Tip amplificator
 • Conectivitate Bluetooth

Avantajele amplificatorului modeling pentru chitara

Un amplificator cu modelare pentru chitară, cunoscut și sub numele de amplificator cu amplificare digitală sau modeling, este un dispozitiv care utilizează tehnologia digitală pentru a recrea diferite tipuri de amplificatoare și efecte de chitară. Aceste amplificatoare oferă chitariștilor o gamă largă de sunete și opțiuni de modelare pentru a se potrivi cu stilurile lor muzicale și preferințele tonale. Iată câteva caracteristici și exemple de astfel de amplificatoare:

Caracteristici principale ale amplificatoarelor cu modelare pentru chitară:

1. Modelarea amplificatoarelor: Aceste amplificatoare sunt echipate cu tehnologie digitală care permite utilizatorilor să selecteze și să modifice diferite modele de amplificatoare, inclusiv amplificatoare vintage, moderne și modele exotice. De asemenea, pot recrea sunetele caracteristice ale amplificatoarelor renumite, precum cele de la Marshall, Fender, Vox și altele.

2. Efecte încorporate: Multe amplificatoare cu modelare vin cu o gamă variată de efecte digitale încorporate, cum ar fi distorsiunea, delay-ul, reverb-ul, modulația, compresorul și multe altele. Aceste efecte pot fi adăugate sau ajustate pentru a crea sunetul dorit.

3.Conectivitate versatilă: Majoritatea amplificatoarelor cu modelare au intrări și ieșiri multiple, ceea ce permite conectarea la diverse dispozitive precum pedale de efect, difuzoare externe sau computere pentru înregistrare.

4. Portabilitate: Există și amplificatoare cu modelare portabile și ușor de transportat, ideale pentru spectacolele live mici sau pentru practică. Acestea pot fi alimentate cu baterii sau au dimensiuni compacte pentru a fi ușor de transportat.

Exemple de amplificatoare cu modelare pentru chitară:

1. NUX Mighty Air este un amplificator wireless stereo de tip modelling pentru chitara sau bass cu conectivitate bluetooth si aplicatie dedicata pentru a va imbunatati tonul pri intermediul device-urilor mobile. Poate fi folosit pentru exersat acasa, antrenament inainte de concert, calatorii si mai multe aplicatii.

2. BOSS Katana:Seria BOSS Katana oferă amplificatoare cu modelare accesibile, cu un sunet excelent și o versatilitate impresionantă.

3. Fender Mustang GT: Aceste amplificatoare cu modelare sunt potrivite pentru fanii sunetului Fender și oferă conectivitate Bluetooth pentru controlul de la distanță și redarea de muzică.

4. Kemper Profiling Amp: Acest amplificator de modelare premium permite înregistrarea și reproducerea fidelă a suneturilor de amplificatoare reale prin intermediul profilării.

5. Positive Grid Spark: Este un amplificator compact și portabil cu modelare care dispune de o gamă variată de sunete și efecte pentru practică și învățare.

Alegerea unui amplificator cu modelare depinde de bugetul tău, de nevoile specifice și de preferințele tonale. Este important să încerci câteva modele și să explorezi opțiunile de modelare și efecte pentru a găsi cel care se potrivește cel mai bine stilului tău de chitară și muzică.