• Brand
 • Pret
  lei
  lei
  • 434lei
  • 790lei

Un hardcase pentru fiecare forma de chitara electrica

Hardcase-urile pentru chitare electrice pot avea diferite forme și design-uri pentru a se potrivi cu variantele diverse de chitare electrice disponibile pe piață. Forma hardcase-ului trebuie să corespundă în mod precis formei și dimensiunilor chitarei pentru a asigura o potrivire sigură și protecție adecvată. Iată câteva dintre cele mai comune forme de hardcase-uri pentru chitare electrice:

 1. Hardcase-uri pentru chitare electrice tip Stratocaster sau Telecaster: Aceste hardcase-uri au o formă clasică, care se potrivește cu majoritatea chitarelor electrice tip Stratocaster sau Telecaster. Ele au o formă conturată cu o suprafață superioară plată și arie ușor curbată în partea inferioară pentru a se potrivi cu formele specifice ale acestor chitare.
 2. Hardcase-uri pentru chitare electrice tip Les Paul: Aceste hardcase-uri au o formă care se potrivește cu chitarele electrice tip Les Paul, care au o formă mai densă și cu o suprafață superioară ușor arcuită. Ele oferă o potrivire precisă pentru chitarele cu această formă specifică.
 3. Hardcase-uri pentru chitare electrice tip SG: Chitarele electrice tip SG au o formă mai subțire și mai alungită, iar hardcase-urile pentru aceste chitare au de obicei o formă specifică care se potrivește cu această siluetă unică.
 4. Hardcase-uri pentru chitare electrice tip Flying V sau Explorer: Chitarele electrice tip Flying V și Explorer au forme distinctive și neconvenționale. Hardcase-urile pentru aceste chitare au o formă special concepută pentru a se potrivi cu aceste modele.
 5. Hardcase-uri pentru chitare electrice semihollowbody sau hollowbody: Chitarele electrice semihollowbody și hollowbody au o cutie de rezonanță mare și o formă specifică a corpului. Hardcase-urile pentru aceste chitare au de obicei o formă care se potrivește cu aceste modele și oferă o protecție adecvată pentru forma specifică a chitarei.

Indiferent de forma chitarei electrice pe care o dețineți, este important să alegeți un hardcase care se potrivește perfect cu forma și dimensiunile acesteia pentru a asigura o protecție optimă împotriva daunelor. Verificați specificațiile și descrierile produselor pentru a vă asigura că alegeți un hardcase potrivit pentru chitara dvs.