• Brand
 • Captuseala
 • Pret
  lei
  lei
  • 85lei
  • 355lei

Husa pentru ukulele, banjo, mandolina

Husele pentru ukulele, banjo și mandolină sunt concepute special pentru a proteja aceste instrumente muzicale și a le face mai ușor de transportat. Fiecare tip de husă este adaptat pentru forma specifică a instrumentului respectiv. Iată mai multe detalii despre fiecare tip de husă:

 1. Husa pentru ukulele: Husele pentru ukulele sunt create pentru a se potrivi dimensiunilor și forme sale specifice. Aceste huse pot varia în funcție de calitate și material, de la huse simple din materiale moi la huse mai groase și mai protejate, cu mai multă amortizare. O husă pentru ukulele poate avea mânere sau curele pentru transport și buzunare pentru depozitarea accesoriilor
 2. Husa pentru banjo: Husele pentru banjo sunt realizate pentru a se potrivi dimensiunilor și formei banjoului. Acestea pot avea o construcție moale sau semirigidă, cu o captușeală interioară care oferă protecție împotriva zgârieturilor și șocurilor. Husele pentru banjo pot avea buzunare exterioare pentru depozitarea capodastrelor, truselor de reglare sau altor accesorii.
 3. Husa pentru mandolină: Husele pentru mandolină sunt concepute pentru a se potrivi dimensiunilor și formei mandolinei. Acestea pot fi confecționate dintr-o varietate de materiale, inclusiv nylon balistic sau poliester, și pot avea un strat de captușeală care protejează instrumentul de zgârieturi și șocuri. Husele pentru mandolină pot avea, de asemenea, buzunare exterioare pentru depozitarea accesorilor, cum ar fi pene, curele și capodastre.

Când alegeți o husă pentru un astfel de instrument, asigurați-vă că selectați una care se potrivește perfect dimensiunilor și formei instrumentului dvs. Acest lucru este crucial pentru a oferi protecția corectă. De asemenea, luați în considerare nivelul de protecție pe care îl doriți și preferințele personale privind stilul și materialele. O husă bună vă va ajuta să vă protejați instrumentul și să îl păstrați în condiții bune de funcționare.