• Brand
 • Pret
  lei
  lei
  • 7lei
  • 569lei

Cele mai importante produse pentru intretinerea chitarei

Curățarea corectă a chitarei este esențială pentru a menține instrumentul în stare bună de funcționare și pentru a prelungi durata sa de viață. Iată o listă cu unele dintre cele mai bune produse de curățare pentru chitară:

 1. Solvenți și lubrifianți pentru grif: Aceste produse ajută la eliminarea reziduurilor de murdărie, uleiuri naturale și alte impurități de pe grif și la menținerea lemnului hidratat. Uleiurile pentru grif de calitate superioară sunt adesea fabricate din substanțe naturale și pot ajuta la prevenirea crăpării lemnului.
 2. Produse de lustruire pentru finisajul chitarei: Aceste produse vă permit să lustruiți și să protejați finisajul chitarei, să îndepărtați zgârieturile fine și să redați aspectul lucios al instrumentului. Asigurați-vă că utilizați produse potrivite pentru tipul de finisaj al chitarei (de exemplu, luciu lucios sau satinat).
 3. Lavete și cârpe de microfibră: Lavetele și cârpele de microfibră sunt ideale pentru curățarea delicată a suprafeței chitarei, a tastelor și a altor componente. Acestea pot fi utilizate pentru ștergerea prafului și a amprentelor degetelor.
 4. Produse pentru curățarea corzilor: În timp, corzile pot dezvolta reziduuri de coroziune, ceea ce poate afecta intonatia și durata lor de viață. Există soluții speciale de curățare a corzilor care pot ajuta la eliminarea acestor reziduuri și la menținerea corzilor în stare bună.
 5. Spray-uri de curățare pentru hardware: Pentru curățarea potențiometrelor, cheilor, mecanismelor cheilor și a altor componente hardware ale chitarei.
 6. Produse pentru curățarea electronicii: Pentru curățarea potențiometrelor, a selectorului de pickup-uri și a altor componente electronice ale chitarei.
 7. Spray-uri antistatice pentru curățarea chitarei electrice: Acestea pot ajuta la reducerea acumulării de praf și electrostaticitatea pe suprafața chitarei electrice.

Asigurați-vă că citiți instrucțiunile fiecărui produs și că utilizați produse potrivite pentru tipul de chitară pe care îl aveți. Curățarea regulată și adecvată a chitarei vă va ajuta să păstrați instrumentul în condiții bune și să vă bucurați de sunetul și aspectul său de-a lungul timpului