• Brand
 • Port USB
 • Timp de inregistrare
 • Pret
  lei
  lei
  • 528lei
  • 730lei
 • Alimentare cu baterii

Cum functioneaza o pedala looper?

O pedala looper, cunoscută și sub numele de "loop station" sau "loop pedal," este un dispozitiv utilizat de muzicieni pentru a secvențe muzicale în timp real. Aceste secvențe pot include acorduri de chitară, linii de bas, solouri de chitară sau orice alt sunet pe care muzicianul îl interpretează. Iată cum funcționează o pedala looper:

1. Înregistrare: Primul pas este să apeși pe butonul de înregistrare al pedalei looper. După ce ai apăsat butonul, dispozitivul începe să înregistreze sunetul pe care îl interpretezi cu instrumentul tău (de exemplu, chitară sau voce). Această înregistrare poate dura câteva secunde sau mai mult, în funcție de pedala looper.

2. Redare în buclă: După ce ai înregistrat o secventă inițială, poți apăsa din nou pe butonul de înregistrare pentru a opri înregistrarea și a începe redarea buclei. Secvența se va reda în mod repetat, iar tu poți cânta sau interpreta peste ea.

3. Suprapunere (overdubbing): Multe pedale looper permit adăugarea de noi straturi de sunet la inregistrarea inițială. Pentru a face acest lucru, în timp ce bucla redă, apăsând butonul de înregistrare din nou, procesorul va înregistra sunetul tău peste secvența existentă. Acest lucru îți permite să adaugi acorduri suplimentare, linii de bas sau efecte vocale, de exemplu.

4. Stop și ștergere: Poți opri redarea și înregistrarea buclei în orice moment apăsând butonul de stop sau clear. Acest lucru îți permite să începi de la zero sau să creezi o secvența complet nouă.

5. Ciclare (looping): Procesul de înregistrare, redare, overdubbing și ștergere poate continua, permițându-ți să creezi melodii complexe și straturi multiple de sunet în timp real.

6. Temporizare: Unele pedale looper au funcții de temporizare care permit să stabilești durata buclei sau să sincronizezi mai multe bucle pentru a crea aranjamente complexe.

Pedalele looper sunt utilizate de muzicieni într-o varietate de genuri muzicale și sunt utile pentru a crea acompaniamente, pentru a dezvolta idei muzicale sau pentru a crea interpretări live unice. Acestea sunt instrumente valoroase pentru compoziție, învățare și interpretare.