• Brand
 • Pret
  lei
  lei
  • 590lei
  • 591lei
 • Culoare
 • Pozitie mana

Pentru a găsi un set care oferă valoare bună pentru bani și calitate ti-am enumerat cateva dintre sfaturiile noastre

Când achiziționezi o chitară acustică, este întotdeauna o idee bună să cauți un set care include accesorii esențiale pentru a-ți începe călătoria muzicală. Aceste accesorii pot include:

1. Husă sau geantă de transport: O husă de transport este esențială pentru a proteja chitara pentru a o transporta în siguranță de la un loc la altul.

2. Capodastru: Capodastrele sunt folosite pentru a modifica înălțimea tonală a chitarei, permițându-ți să cânti în diferite tonalități. Acestea pot fi utile pentru a canta diferite piese in tonalitatii usoare cu putine alteratii la cheie.

3. Acordor pentru chitară: Acordorul (tuner electronic) este necesar pentru a menține chitara bine acordată.

4. Curea pentru chitară: O curea pentru chitară îți permite să susții chitara în timpul interpretării atunci cand stai în picioare.

5. Scaunel de picior: Acest accesoriu poate sustine chitara deasupra genunchiului tău în timpul interpretării, facilitând poziționarea corectă.

6. Cleste pentru corzi (string winder): Un clește pentru corzi poate fi util pentru schimbarea și fixarea corzilor.

7. Kit de curățare pentru chitară: Un kit de curățare poate include un carpa de chitară, o pânză de curățare pentru corzi și alte accesorii pentru a menține chitara curată și bine întreținută.

8. Instrucțiuni și materiale educaționale: Poate să includă materiale educaționale pentru partituri, carte de acorduri sau DVD cu lectii de chitară pentru începători.

Când cauți un set de chitară acustică cu accesorii incluse, asigură-te că alegi unul care se potrivește nevoilor tale și nivelului tau de pregatire. Dacă ești începător, poți să cauți un set special conceput pentru începători, care poate include lectii de învățare și accesorii potrivite pentru un debutant. În plus, poți consulta recenzii și recomandări pentru a găsi un set care oferă valoare bună pentru bani și calitate.