• Brand
 • Pret
  lei
  lei
  • 120lei
  • 410lei

Stativele pentru monitoare de studio sunt componente esențiale pentru orice producție audio profesională

Acestea sunt concepute pentru a susține și a poziționa corect monitoarele de studio sau difuzoarele de referință, permițând o audiere precisă a sunetului în timpul mixajului și producției audio. Alegerea unor stative adecvate pentru monitoarele de studio este importantă pentru obținerea unui sunet de înaltă calitate. Iată câteva aspecte de luat în considerare atunci când alegeți stative pentru monitoare de studio:

 1. Tipul de stativ: Există două tipuri principale de stative pentru monitoare de studio:
  • Stative cu suport de podea: Acestea sunt stative cu bază stabilă care susțin monitoarele deasupra podelei. Ele pot varia în înălțime și pot oferi un suport solid pentru monitoare.
  • Stative cu braț de suspensie: Aceste stative au un braț articulat care permite suspendarea monitoarelor deasupra mesei sau biroului. Acestea economisesc spațiu și permit poziționarea precisă a monitoarelor.
 2. Greutatea și dimensiunea monitoarelor: Asigurați-vă că stativele pe care le alegeți pot susține greutatea și dimensiunile monitoarelor dvs. de studio. Verificați specificațiile producătorului pentru a vedea limitele de greutate și dimensiuni recomandate.
 3. Reglare în înălțime și unghi: Stativele ar trebui să ofere opțiuni de reglare în înălțime și unghi pentru a vă permite să poziționați monitoarele la nivelul urechii sau în unghiuri adecvate pentru a obține un sunet precis.
 4. Materiale de construcție: Stativele pentru monitoare pot fi realizate din diferite materiale, inclusiv metal și lemn. Asigurați-vă că materialele sunt de calitate și durabile pentru a susține monitoarele pe termen lung.
 5. Izolarea și absorția de vibrații: Unele stative pentru monitoare includ elemente speciale pentru izolarea și absorția vibrațiilor pentru a preveni transferul de vibrații din monitoare către suprafața de sprijin.

În general, stativele pentru monitoare de studio ar trebui să fie stabile, reglabile și capabile să susțină monitoarele într-o poziție optimă pentru ascultare. Alegerea unor stative adecvate contribuie la asigurarea unei producții audio precise și de înaltă calitate.