Debutul a început în 1998. În Göteborg, orașul suedez al coastei de vest, caracterizat prin șantierele navale, docurile și macaralele portuare ruginite, care a ajuns să fie casa Elektron. Și acum Elektron este o parte a acestui oraș, orașul face parte din Elektron. Pentru noi, mediul industrial accidentat, conditii meteorologice extreme,, uneori experiente indelungate în timp ce călătorim cu tramvaiul, rezonează în instrumentele noastre.

Dar, într-un anumit sens, acest lucru este irelevant. Când intrați în contact cu un instrument Elektron, sunetul dvs. particular incepe sa capete sens. Iată ce contează. Concepute la cele mai înalte standarde, asamblate manual și testate exhaustiv înainte de a fi trimise în întreaga lume: Elektron ajută producătorii, artiștii și DJ-ii, atât cunoscuți, cât și amatori, să își perfecționeze performanta.

Și nu este doar hardware-ul. În afara mașinilor, suita premiată de software Overbridge integrează pe deplin instrumentele Elektron compatibile cu computerele - în mod eficient și intuitiv.

Faceți din muzică o parte naturală a vieții voastre. Pentru a realiza acest lucru, vom continua săva oferim cele mai bine vandute produse de la Elektron.