Până în perioada recentă era foarte greu, dacă nu imposibil, să obții înregistrări de calitate ridicată în studioul de acasă. Studiourile profesionale erau singurele locuri în care puteai înregistra piesele la o calitate satisfăcătoare. În zilele noastre, datorită producătorilor precum IK-Multimedia, producția muzicală în home-studio a devenit din ce în ce mai accesibilă și mai ușoară.

Music and More, distribuitor autorizat IK-Multimedia în România, comercializează întreaga gamă de produse IK-Multimedia, compatibile cu iPhone-uri, iPad-uri, telefoane cu Android, tablete și laptop-uri. IK-Multimedia produce o gamă largă de echipamente și accesorii - de la interfețe audio portabile, special concepute pentru telefoane mobile, până la claviaturi și controllere MIDI performante și portabile.

Toate echipamentele IK-Multimedia sunt disponibile la prețuri accesibile. În plus, multe dintre aceste interfețe audio și controllere includ chei software pentru descărcarea aplicațiilor muzicale atât pe telefoane mobile, cât și pe PC-uri. Atât prin prețurile excelente, dar mai ales prin conectivitatea stabilă și rapidă la dispozitive mobile, IK-Multimedia se remarcă acum printre producătorii de top.

Nu exista produse in aceasta sectiune