Nu exista produse in aceasta sectiune

Lirele pentru instrumente de suflat ajută muzicienii să sustina partiturile în timp ce cântă la instrumentul lor.

Lirele pentru instrumente de suflat sunt un accesoriu sau suport asemănător cu o liră, proiectat pentru muzicienii care cântă la instrumente de suflat, cum ar fi cele din alamă sau din lemn, precum trompete, clarinete, fluiere sau saxofoane. Acest accesoriu ajută muzicienii să sustina partiturile în timp ce cântă la instrumentul lor.

O lira pentru instrumente de suflat include în mod obișnuit un mecanism de prindere sau atașare care poate fi fixat pe instrument și dispune de un braț extensibil cu un clește sau un suport pentru partituri. Muzicienii care cântă la instrumente de suflat pot utiliza lirele pentru a avea acces ușor la partituri în timpul interpretării, în special în situații în care utilizarea unui suport tradițional pentru partituri nu ar fi practică, cum ar fi în cadrul trupelor de muzică de mars sau în interpretări în aer liber.

Aceste accesorii disponibile în diferite modele și dimensiuni pentru a se potrivi diferitelor instrumente de suflat și preferințelor ale muzicienilor, asigurându-se astfel că aceștia pot menține partiturile sau suportul pentru partituri la îndemână în timpul interpretărilor lor.