• Brand
 • Pret
  lei
  lei
  • 25lei
  • 95lei

Lichidul de fum, ceata și zăpada sunt substanțe utilizate în industria de divertisment și evenimente pentru a crea efecte speciale și atmosferice în diferite producții sau evenimente. 

Iată mai multe detalii despre fiecare dintre acestea:

 1. Lichid de fum (fog fluid): Acesta este un lichid special conceput pentru a fi folosit în mașinile de fum. Când lichidul de fum este încălzit în mașină, el se transformă în ceață sau fum, creând un efect de ceață densă. Acest efect de ceață este folosit pentru a ilustra lumina într-un mod dramatic sau pentru a crea o atmosferă misterioasă. Mașinile de fum sunt frecvente în producțiile de teatru, concerte, evenimente de Halloween și multe alte tipuri de evenimente.
 2. Ceață (haze): Acest termen se referă la un efect mai subtil decât cel al fumului dens produs de mașinile de fum. Ceața este utilizată pentru a evidenția lumina și a crea o atmosferă difuză. Mașinile de ceață produc o ceață fină, care se răspândește uniform într-o zonă și rămâne în suspensie pentru a amplifica vizual fasciculele de lumină. Aceasta este adesea folosită în concerte, producții de teatru și evenimente de divertisment live.
 3. Zăpadă artificială: Zăpada artificială se obține de obicei prin utilizarea mașinilor de zăpadă. Aceste dispozitive pulverizează particule fine de apă în aer, care se răcesc rapid și se transformă în zăpadă sau fulgi de zăpadă. Aceasta este o modalitate populară de a crea un decor de iarnă în locații care nu au zăpadă naturală sau pentru a adăuga un element festiv în producții și evenimente de sezon. Mașinile de zăpadă sunt utilizate frecvent în târguri de Crăciun, spectacole de iarnă și alte evenimente similare.

Toate aceste substanțe și dispozitive sunt utilizate pentru a adăuga un element de spectacol și atmosferă evenimentelor și producțiilor, creând efecte speciale care contribuie la experiența vizuală și emoțională a publicului. Este important să se utilizeze aceste substanțe și echipamente cu responsabilitate și în conformitate cu regulile de siguranță pentru a preveni orice pericole potențiale.