Descriere

OFERĂ CALITATE AUDIO EXCEPȚIONALĂ: Dispunând de un preamplificator premium cu un gain reglabil de până la 60dB, acest mixer audio oferă o calitate a sunetului de neegalat. Datorită preamplificatorului său puternic, AMC2 NEO este compatibil cu microfoanele dinamice de ultimă generație cu gain ultra-scăzut. Alimentarea phantom de 48 V alimenteaza microfoanele tip condensator XLR pentru a crește nivelul calitatii producției audio. 

ÎNREGISTRAȚI Orice Auzi: Mixerul audio AMC2 NEO pentru PC oferă controale independente pentru volumul microfonului, gain microfonului, AUX IN, căști și stream out. Bucurați-vă de o experiență fără probleme cu o interfață ușor de utilizat și înregistrați ceea ce auziți. Îmbunătățește-ți experienta în streaming și împărtășește-ți poveștile și perspectivele lumii.

ÎMBUNĂTĂȚIȚI-VĂ ATMOSFERA DE STREAMING LIVE: Intrarea audio wireless Bluetooth oferă mai multă flexibilitate pentru utilizatori. Cele 3 pad-uri de sunet complet personalizabile vă vor ajuta să vă faceți podcastul unic. Atrageți publicul într-un mod distractiv și interactiv cu 6 scene de reverb prestabilite și 4 schimbatoare/pitch de voce. Controlați monitorizarea cu un buton intuitiv de pornire/oprire a monitorizării cu un singur buton. Permiteți-vă vocii să strălucească și să atragă un public global cu două niveluri de reducere a zgomotului.

ONE-STOP STREAMING MIXER: Interfața portabilă AMC2 NEO XLR este un mixer audio de streaming perfect. Conectați-vă microfonul prin interfața XLR/6,35 mm. Utilizați interfața AUX pentru a reda muzică de fundal de pe telefon și pentru a înregistra direct pe telefon prin ieșirea STREAM OUT. Sau pur și simplu conectați-vă la un computer prin portul USB-C pentru înregistrare directă.

BATERIE INCORPATA PENTRU 7 H DE TIMP DE LUCRU: Bateria încorporată de 1500 mAh asigură fluxuri live neîntrerupte. Nu vă faceți griji că rămâneți fără baterie. La o încărcare completă, bateria vă va oferi 7 ore de lucru, permițându-vă să creați conținut oriunde. În timp ce încărcați interfața audio PC prin portul de încărcare USB-C, puteți încărca un telefon Android prin celălalt port USB-C. Cu această funcție vă puteți bucura de producția de podcast sau de streaming de lungă durată.

COMPATIBILITATE MARE: Compatibil pe scară largă cu telefoane, computere, tablete sau camere video. Înregistrați cu ușurință folosind majoritatea software-ului, cum ar fi Spotify, podcasturi Apple, podcasturi Google, Discord, Zoom, TikTok, Twitch, Youtube, OBS Studio, discord, Streamlabs și Facebook.

CE PRIMESTI: 1 x  interfață audio, 1 x cablu de încărcare USB A-C, 1 x cablu audio TRRS de 3,5 mm, 1 x manual de utilizare (engleza).

Specificatii

Alimentare phantom power +48V pentru microfoanele cu condensator
Intrare Bluetooth și AUX 
Microfon independent și comenzi de volum pentru acompaniament
Monitorizare directă și comutator loopback
Limitarea zgomotului ambiental (de fond) pe două niveluri
USB-C pentru conexiune ușoară cu computer și dispozitive mobile
Încărcare USB-C „Pass-Thru” pentru anumite dispozitive mobile
Compatibil cu Windows și MacOS
Baterie încorporată, până la 7 ore de funcționare
Compatibil cu software-urile de înregistrare și streaming mainstream
Conectivitate de date: USB-C
Raspuns in frecventa: 20Hz – 20kHz
THD: THD <0,05% 1KHz
Ieșire căști: 20mW, 32 Ohm (1KHz, THD+N=1%)
Conectivitate wireless: Bluetooth 4.2
Tip baterie: Litiu
Capacitate baterie: 1500mAh
Putere de intrare: 5V/1A max
Timp de încărcare: Aprox. 2,5 ore
Dimensiuni: 185 x 130 x 50 mm
Greutate: 0,38 Kg
Dimensiuni cu ambalaj: 280 x 173 x 78 mm
Greutate cu ambalaj: 0,63 Kg

Caracteristici generale

Brand:
MAONO
Greutate:
  • 0.4 kg
Cod EAN:
6972237681847

Reviews

Nu au fost găsite recenzii