Music and More - Magazin Instrumente Muzicale, Echipamente de Sunet și Accesorii

Bine ați venit la Music and More - destinația preferată de mulți muzicieni pentru a-și procura instrumente muzicale, echipamente de sonorizare, lumini de scena si accesorii.
Music and More a fost lansat în 2006 de către SC Tempo Music Impex SRL și a devenit unul dintre cei mai apreciați retaileri de instrumente muzicale și echipamente din România. Misiunea noastră este simplă: Vrem să facem achiziționarea și deținerea de instrumente muzicale și echipamente ușoară pentru toată lumea, prin furnizarea de articole la prețuri mici și servicii excelente.

De ce să cumperi de la Music and More

Verificarea coletului la livrare înainte de a face plata

Asigură-te înainte de a semna ordinul de livrare că vei face acest lucru în prezența reprezentantului companiei de transport, pentru a verifica dacă livrarea a fost primită în condiţii optime. Verifică comanda la livrare pentru a te asigura că nu există semne vizibile de deteriorare. În cazul în care există urme de deteriorare sau pachete incorect ambalate, te rugăm să  refuzi receptia. Completeza formularul de refuz catre curierul care este prezent la livrare. 

Service autorizat

Ai probleme cu instrumentul muzical? Music and More poate diagnostica şi repara rapid instrumentul. Avem servicii specializate pentru: piane digitale, amplificatoare de chitară, boxe active sau pasive, sisteme de sonorizare, lumini si alte echipamente.

Asigurarea bunului la livrare

Produsele livrate la domiciliu sunt asigurate la valoarea de achizitie.Instrumentul tău poate fi unul valoros. Muzicienii îşi îndrăgesc instrumentele şi chiar dacă nu sunt valoroase financiar acestea pot avea o mare valoare sentimentală. 

Ce instrumente muzicale avem în magazin

Veți găsi cea mai bună selecție de chitare acustice, chitare electro-acustice, bass, claviaturi, tobe și percuții, echipamente de sunet live, DJ echipamente, software de muzică, echipamente de studio și multe altele.
În plus, avem specificații pentru produsele din magazinul de instrumente muzicale, prezentări video, articole informative și o echipă de client service cu experiență și dispusă să vă ajute.

Scurt istoric Music and More

2006 - Music and More deschide, în cadrul magazinului Muzica, prima librărie cu partituri și metode de studiu. Oferă în premieră în România acces la peste 1.200.000 de titluri din portofoliul celor mai cunoscute edituri din lume: Hal Leonard, Music Sales, Edition Peters, Henle Verlag etc.

2007 - Deschide un nou punct de lucru în București.

2007 - Devine distribuitor oficial pentru ASHTON MUSIC Australia.

2008 - Semneaza contract de distributie exclusiva pentru ARTURIA.

2009 - Ajung in Romania, chitarele clasice KREMONA, unele dintre cele mai apreciate chitare clasice. Artiști precum: Lulo Reinhardt, Roberto Corrias, Vadim Kolpakov, Xavier Padilla, interpreteaza la aceste chitare.

2009 - Este înregistrată prima editură, EDITURA MUSIC AND MORE, care are dreptul de difuzare și de comercializare a produselor/partituri și metode, în format electronic pentru MUSIC SALES LIMITED UK.

2010 - Este tradusă, adaptată și tipărită în Anglia, sub licența editurii Music and More, METODA DE PIAN JOHN THOMPSON. Primul tiraj este de 6000 de metode.

2011 - SIGMA GUITARS, alături de MARTIN GUITARS, sunt reprezentați în România doar prin Music and More. Contract de exclusivitate semnat pentru 3 ani.

2012 - O nouă locație, mult mai generoasă, este deschisă în București.

2012 - Music and More devine distribuitor exclusiv pentru SOUNDSATION MUSIC. Un renumit producător de instrumente muzicale din Italia cu tradiție de peste 50 de ani.

2012 - Music and More devine distribuitor pentru FRESHMAN GUITARS UK. Artiști precum Ben Howard, Hudson Taylor and BBC Radio 2, concertează interpretând la aceste chitare.

2013 - Este lansat site KIDSMUSICSTORE, primul magazin online dedicat copiilor și începătorilor. Acesta va fi atașat sitului Music and More după aproximativ 2 ani.

2013 - YAMAHA, prin Music and More, deschide o nouă reprezentanță în București. Sunt prezentate și organizate demonstrații video și workshop-uri alături de artiști din Europa.

2013 - Music and More echipează cu fonduri proprii 3 sedii de cluburi elitiste de muzică din București. Piane digitale, Claviaturi, Sisteme de sonorizare, Tobe și Percuții, Instrumente de suflat.

2013 - Semnează un contract de dealer pentru ROLAND și BOSS.

2013 - Este dezvoltat și realizat primul și singurul display din România, ROLAND FORESTA PIANO. Ulterior acesta a fost expus doar în țări din Vestul Europei.

2014 - Este partener alături de Primăria București și de Boem Club în organizarea evenimentului Noaptea Muzeelor. În cadrul concertului este prezentat în premieră pianul Roland HPi-50, primul pian din lume ce are inclusa o tableta de 10 inch cu software de învățat și lecturat partituri.

2014 - Un nou magazin este deschis pe strada Academiei. Acesta are spații/încăperi dedicate: claviaturi. piane digitale, tobe electronice, sisteme de sunet, chitare și accesorii.

2014 - Este făcut primul import din America de chitare electrice SCHECTER. Music and More devine astfel distribuitor exclusiv pentru acest brand.

2014 - Sunt aduse spre prezentare și comercializare chitare electrice Schecter, serii limitate, sub semnătura artiștilor Jeff Lommis, Keith Merrow, Synyster etc.

2014 - ALPINE MUSIC SAFE din Olanda sunt reprezentați în România doar prin Music and More. Produsele lor, dopurile de protecție auz, se bucură rapid de succes. 
În cadrul distribuției apar noi colaborări cu magazine din țara, unde sunt prezenți dealeri pentru Music and More: Timișoara, Suceava, Craiova, Pitești, Baia Mare, Cluj Napoca.

2015 - Music and More devine distribuitor pentru IK MULTIMEDIA, ACORN INSTRUMENTS, NEKTAR TECHNOLOGY, ASHDOWN, GRAVITY PICKS.

2016 - Music and More alături de Kremona sunt sponsori al unuia dintre cele mai prestigioase festivaluri de chitară clasică: Sinaia Guitar Festival, festival sub patronatul profesorului de chitară clasică Liviu Georgescu.

2016 - Music and More intră în top 10 dealeri la nivel European pentru pianele digitale Roland.

2017 - Este organizat un turneu de prezentare a noilor modele de piane digitale ROLAND seria LX. Pianul LX-7 rămâne timp de 3 luni la Colegiul Național de Arte Dinu Lipatti din București, în sala BACH.

2017 - Music and More realizează primul display din România dedicat produselor Roland. ROLAND AIRA CREATIVE HUB, oferă inspirație, experimentare și creativitate. Cele mai noi produse ajung în România și sunt oferite pentru testare în showroom Roland.

2017 - Music and More devine cea mai puternică reprezentanță Roland din România. Sunt expuse permanent peste 300 de produse Roland si BOSS.

2017 - Tempo Music Impex SRL este nominalizată în top 50 ale celor mai bune companii din București, în segmentul retail/distribuție instrumente muzicale și echipamente.

2017 - Roland RD-2000, cel mai evoluat pian digital de scenă, ajunge în premieră în Romania.

2017 - Music and More semnează contract de distribuție exclusivă pentru HH ELECTRONICS UK. Sunt importate primele boxe active si pasive ale acestui producator.

2018 - Tobele electronice Roland TD-17 KVX ajung la mai puțin de 5 zile de la lansare în magazinul Music and More.

2018 - Tempo Music pornește un nou proiect: FONNIKA. Devine primul producător de panouri acustice și tratamente fonice personalizate și dedicate spațiului utilizat. În cadrul proiectului deschide noi colaborări cu ingineri de sunet din Europa.

2018 - Chitaristul de la Vița de Vie și Days of Confusion, Cezar Popescu, devine endorser în România pentru Schecter Guitars prin agrementul cu Music and More. Sunt organizate workshop-uri la magazinul Music and More.

2018 - Music and More deschide in strada Ion Campineanu nr 26, primul si cel mai mare Showroom din Romania, dedicat brandurilor Roland, Boss, Schecter Guitar, Cort Guitars, Shure, Alpine Music Safe.

2018 - Music and More devine dealer Kawai in Romania

2019 - Music and More lanseaza programul de inchiriere al instrumentelor muzicale si echipamentelor de sunet si lumini. 

2019 - Deschiderea primului showroom din Bucuresti, dedicat sistemelor de sonorizare profesionale BOSE

2019 - Music and More deschide un showroom in Calea Rahovei nr. 266-268, sect 5, Electromagnetica Bussines Center, corp 61, et.6

2019 - Roland Patinum Piano, este deschis in cadrul showroom-ului de la noua adresa. Sunt expuse spre prezentare, pianele digitale, din seria GP, HP, sintetizatoare precum JD-XA, JD-xi, Boutique, Aira si noile seturi de tobe electronice Roland TD-1 DMK. 

2019 - Kawai Digital Piano Experience, este prezent in cadrul showroom-ului cu cele mai bine vandute modele. Seria CN si seria ES Sunt expuse spre testare, pianele digitale Kawai CA78, Kawai CN 29, Kawai CN 39, KDP-110, ES-100.

2019 - Tempo Music devine dealer oficial al brandului Teenage Enginnering. Este organizat un display unde pot fi testate produsele producatorului.

2020 - Este prezent in showroom, primul display din Romania, Teenage Enginnering cu toate seriile PO

2020 - Sunt furnizate echipamente de sonorizare pentru CSA Bucuresti. Sunt echipate: sala de gimnastica, sala de scrima si stadionul de rugby.

2020 - Brandul ZOMO producator de echipamente, accesorii si produse personalizate pentru Dj, este prezent in Romania in showroom Music and More.

2020 - Tempo Music lanseaza cursurile de invatare online  - Tempo Piano Lesson. 

2020 - Tempo Music devine distribuitor NUX in Romania

2020 - Tempo Music lanseaza Zebra Music - primul site de inchiriere de instrumnete mzicale

2021 - Tempo Music importa produsele brandului Modal, sintetizatoare, module de sunet, etc

2021 - Tempo Music devine reprezentant oficial pentru brandul HELVIA

2022 - Tempo Music este distribuitor pentru CentoLight

2023 - Sintetizatoarele Dreadbox sunt importate in Romania prin Tempo Music in calitate de dealer oficial

Dreptul de autor al brandului Music and More

Întregul conținut al acestui site, inclusiv brandul Music and More, sunt proprietatea SC Tempo Music Impex SRL. Music and More este marcă înregistrată la OSIM-România din 2009. Orice copiere a conținutului acestui site și publicarea sau promovarea în scop comercial fără aprobarea legală a autorului implică responsabilități juridice. Specificațiile produselor sau modificările aduse ulterior de către producătorii instrumentelor muzicale nu sunt responsabilitatea Music and More.