Descriere

NUX B-5RC - Sistem wireless pentru chitara, 24 biti, raza 30 m, autonomie 4 ore, latenta <5ms

Este timpul sa va eliberati de cabluri si sa experimentati un nou nivel de libertate wireless cu sistemul NUX B-5RC.

Prevazut cu ultima tehnologie NUX si cu un algoritm imbunatatit, B-5RC se potriveste perfect cu toate tipurile de chitare electrice, electro-acustice, chitare bass si ukulele, indiferent daca sunt sunt echipate cu electronica activa, pasiva, piezo sau doze electro-magnetice.

Acesta ofera o calitate remarcabila de 24 biti, operare usoara 'plug and play', latenta foarte mica (sub 5ms) si conexiune stabila a semnalului de pana la 30m, in conditii adecvate.

B-5RC vine de asemenea cu un Power Case portabil care tine unitatile wireless incarcate - ideal pentru cand sunteti pe drum.

Calitate audio ridicata

2.4 GHz Broadcast

B-5RC transmite semnalul la o frecventa de 2.4 GHz. Aceasta este banda internationala de emisie fara interferente, care poate fi folosita oriunde, fara intreruperi. Impreuna cu o calitate de 24-bit 44.1 Khz, nu veti experimenta niciodata o degradare a sunetului.

Setare automata

Sistem unic de auto-asociere

Firecare pereche de NUX B-5RC are un sistem unic de asociere rapida. Doar tineti apasat pe butonul ON al ambelor dispozitive, introduceti transmitatorul in instrument si receptorul in amplificator (sau pedala, interfata audio etc.) si sunteti gata de utilizare.

In plus, este prevazut cu functia folositoare MUTE,doar apasati scurt pe butonul POWER cand doriti sa luati o pauza din cantat.

Distanta mare si latenta scazuta

Un nou nivel de libertate wireless

NUX B-5RC are o distanta de transmisie de pana la 30 metri (in functie de mediu) si transmite semnalul in mai putin de 5 milisecunde. De asemenea, este prevazut si cu o simulare 'Calbe Tone', pentru a capata efectul sonor de inductanta al unui cablu de mare calitate.

Perfect pentru toate stilurile

Compatibilitate absoluta

NUX B-5RC functioneaza perfect cu chitare electrice, basi activi/pasivi si chitare electroacustice cu doze piezo sau magnetice. Semnalul este curat si detaliat.

De asemenea, design-ul compact si usor va permite sa il folositi cu orice forma de corp de chitara, bas sau ukulele.

Baterie durabila si Power case

Cu bateria incorporata puteti canta pana la 4 ore non-stop. B-5RC este prevazut cu un mod auto-sleep pentru a economisi energie, sistemul se inchide automat dupa 10 minute de neutilizare.

Statia portabila de incarcare 'Power Case' dispune de o durata a bateriei de pana la 15 ore, care poate incarca sistemul de aproximativ 3 ori.

Specificatii

  • Sunet de chitară clar ca cristal la 24 de biți/44,1 kHz cu o latență mai mică de 5 ms și funcție de ton de cablu pentru a păstra calitatea transmisiei prin cablu audio
  • Funcționează bine cu pickup-uri active, pasive și piezo, fără bâzâit/zumzet
  • Banda de 2.4 GHz asigură mai puține interferențe de la alte dispozitive atunci când interpretezi pe scenă sau acasă
  • Sistemul de potrivire automată împerechează automat receptorul/transmițătorul în canalul corespunzător
  • Durata de viață a bateriei: 4 ore de joc + 15 ore cu Power Case
  • Se potrivește pe toate tipurile de chitare, bas și ukulele
  • Vine cu o husă de încărcare/de transport în inbox

Caracteristici generale

Brand:
Nux

Reviews

Nu au fost găsite recenzii