Descriere

Nux MG300 - Procesor de chitara electrica, tehnologie NUX TSAC-HD, IR Loader, looper incorporat, pedala de expresie si volum

Nux MG300 Procesor de chitara electrica cu efecte multiple Efecte cu tehnologia NUX TSAC-HD

Cu toții am experimentat pedale digitale de efecte - în special Overdrive. In general acestea au folosit algoritmul liniar care nu oferă redarea dinamică.

NUX MG-300, este cu totul altfel!

Blocul pre-efect recreează frumos sunetul minunat al pedalelor de overdrive / distorsiune analogice reale.

În 2010, NUX a introdus TSAC (True Simulation of Analog Circuit) cu intentia de a aduce Amp Modeling la un nivel cu totul nou. Industria DSP a evoluat cu viteză, iar menținerea in top poate fi o provocare.

Nux a impresionat prin faptul că - precum Fractal® AX-FX  - avea previziunea de a folosi un algoritm TSAC (white-box) de înaltă definiție pentru a realiza modelarea Amp. Așa că au început dezvoltarea pe un modelator accesibil cu TSAC-HD.

Când reglați butoanele acesta afecteaza și alți parametri. Pentru un sistem digital liniar, parametrul este independent. Algoritmul cu white-box oferă feedback-ul negativ. NUX TSAC-HD reproduce aceeași redabilitate pe care o preferă majoritatea chitariștilor într-un amplificator de tub real.

Este ușor să creezi un produs la preț ridicat. Arta construirii unui produs accesibil este o adevărată provocare.

NUX este binecunoscut pentru tehnologia Impulse Response. Utilizarea IR este cea mai populară modalitate de a face simularea astăzi. De ce? Deoarece sunetul este vizibil mai realist în comparație cu simularea tradițională a cabinetelor.

NUX MG-300 oferă o rezoluție de 512 esantioane a unui răspuns la impuls. Puteți încărca fișiere IR ale unor terțe părți utilizând software-ul de editare NUX QuickTone. (MG-300 acceptă formatul Wav de 48kHz.) 25 de cabinete IR încorporate combină 4 microfoane clasice cu 3 poziții de captare diferite pentru a permite începătorilor o modalitate rapidă și ușoară de a sari la experiența cu efecte multiple.

Drum si Looper integrat.

NUX MG-300 acceptă sincronizarea NUX Phrase Loop cu Rhythm - o tehnologie avansată derivată din popularul Nom Loop Core Stompbox și mai târziu pe JTC Pro Drum & Loop. Fiecare chitarist are propriul său mod funky, astfel încât un drum & looper cu adevărat versatil este indispensabil. MG-300 are 8 stiluri de ritm, fiecare stil are 7 bătăi diferite. Puteți reda ritmul, apoi înregistrați bucla de frază. MG-300 va modifica automat fraza pentru a se potrivi cu BPM ritmulului.

MG-300 oferă timp de înregistrare cu bucle de 60 de fraze.

Conectați-vă la NUX Quick Tone ™ și puteți regla cu ușurință parametrii, descărcați patch-urile, încărcați IR-uri de la terți și chiar puteți configura rutele audio  prin audio USB. Quick Tone este un software de editare interactiv - când modificați butoanele Real Time, veți vedea modificările dvs. în timp real.

Pedală cu expresie personalizabilă

Pedala de expresie poate fi utilizată pentru a controla volumul sau efectele.

WAH: controlează filtrul WAH.
EFX: Controlează parametrul GAIN (DRIVE) al OD / DIST. Sau controlează parametrul PITCH al PITCH BENDER.
AMP: Controlează parametrul LEVEL al AMP.
MOD: Controlează nivelul MIX al efectelor de modulare.
DLY: Controla nivelul MIX al efectelor de întârziere.
RVB: Controla nivelul MIX al efectelor Reverb.

Specificatii

 • Recreează sunetul minunat al pedalelor de overdrive/distorsiune analogice reale
 • Modelare amplificatoare cu tehnologia NUX TSAC-HD care reproduce redarea pe care majoritatea chitarilor o preferă într-un amplificator cu tub real
 • Încărcător IR + IR-uri terță parte pe care le puteți edita
 • Post FX de înaltă calitate, cu tehnologie Core Image (modulație, întârziere, reverb)
 • Tobe și looper încorporate cu sincronizare NUX Phrase Loop cu ritm (56 de bătăi și 60 de secunde în buclă)
 • Software de editare Quick Tone
 • Pedală de expresie încorporată (Volum/FX)
 • Flux audio USB pentru interfață de înregistrare fără setare de rutare

Caracteristici generale

Brand:
Nux
Modeling:
 • Da
Port USB:
 • Da
Tip efect chitara:
 • Multi-Effect
Cod EAN:
6936257207456

Reviews

Nu au fost găsite recenzii