Descriere

Schecter Demon-6 FR este o chitară electrică solid body care oferă tonuri moderne de inspirație vintage pentru chitaristii de toate nivelurile. Finisajul Satin Aged Black și dotările elegante conferă acestui instrument un aspect sofisticat, care contrazice prețul său accesibil. Demon-6 FR este o chitara de mare valoare pentru muzicieni și pasionați deopotrivă.

Demon-6 FR este echipat cu o pereche de doze humbucker Schecter Diamond. Diamond este o alternativă solidă la multe doze cu putere mare care oferă o distorsiune strânsă, cu gain mare, perfectă pentru metal și hard rock. În poziția grifuluiu, produce un ton mai cald, mai rotunjit pentru liniile principale și acorduri. Un selector de comutare cu trei căi oferă o varietate de combinații de tonuri de la aceste doze, permițând totul, de la distors până la clean.

Demon-6 FR dispune de un sistem de tremolo Floyd Rose Hot Rod Special care oferă jucătorilor o gamă largă de efecte de pitch bending. Acest sistem de tremolo cu blocare dublă folosește un punct de pivot pentru a ridica și a coborî înălțimea tuturor celor șase corzi simultan, menținându-le în același timp. Chitariștii pot executa tehnici avansate cu stabilitate și control. Floyd Rose Special este o versiune rentabilă a originalului Floyd Rose, care oferă performanțe similare la un preț mai mic.

Cu un profil subțire al grifului în formă de C și freturi extra-jumbo, Demon-6 FR oferă o experiență de cantat rapidă cu usurinta in interpretare. Griful este construit din arțar, cu o tasitera wenge și 24 de freturi extra-jumbo. O rază de 14 inchi oferă o suprafață de contact uniformă pentru acorduri și solo-uri. Renumita formă a corpului C a lui Schecter, cu un cutaway dublu, oferă chitaristilor acces ușor la freturile superioare.

Componentele de înaltă calitate precum mecanismele Schecter turnate sub presiune și podul Floyd Rose Special asigură performanță și fiabilitate solide. Corpul din mahon are un vârf arcuit care îl face ușor, dar rezonant. Incrustările Grey Pearloid Gothic Crosses oferă markere pentru panou fără a fi obstructive vizual. Caracteristicile suplimentare includ volumu principal, controalele de ton și un comutator cu trei căi.

Specificatii

Forma corpului: Cutaway dublu
Tip corp: corp solid
Material corpului: lemn masiv
Lemn de rezonanta: arțar
Corp de lemn: mahon
Finisajul corpului: satinat
Forma grifului: C subțire
Lemn pentru grif: arțar
Îmbinare: înșurubat
Lungimea scalei: 25,5 in.
Truss rod: cu dublă acțiune
Finisaj grif: satinat
Manta material: Wenge
Raza: 14 inchi
Dimensiunea fretului: Extra-jumbo
Numar de freturi: 24
Incrustații: cruci gotice
Lățimea piuliței: 1,62 inchi (41,3 mm)
Doze: HH
Doza grif: Schecter Diamond 
Doza pod: Schecter Diamond 
Doze: active
EQ activ: Nu
Control: volum principal, ton
Comutator: 3 căi
Tip punte: Tremolo/Vibrato
Mecanisme: turnate sub presiune
Cod producator: 3661

Caracteristici generale

Brand:
Schecter Guitars
Configuratie doze:
  • HH
Constructie chitara:
  • Double Cutaway
Culoare:
  • Satin Black
Doze:
  • Active
Nr. de corzi:
  • 6
Nr. de freturi:
  • 24
Tremolo:
Floyd Rose
Greutate:
  • 6 kg
Cod EAN:
815447024492

Reviews

Nu au fost găsite recenzii