• Brand
 • Pret
  lei
  lei
  • 518lei
  • 5298lei
 • Putere RMS
 • Putere muzicala
 • Conectivitate Bluetooth

Boxele active pot oferi o calitate mai bună a sunetului decât o pereche de boxe pasive conectate la un amplificator

Boxele active, cunoscute și sub numele de difuzoare active, sunt difuzoare care au amplificatoare integrate direct în incinta. Acest lucru le diferențiază de boxele pasive, care necesită un amplificator extern pentru a funcționa. Iată câteva caracteristici și avantaje ale boxelor active:

 1. Amplificator Integrat: Boxele active au un amplificator incorporat, ceea ce înseamnă că nu mai este nevoie să achiziționați și să conectați un amplificator extern pentru a le folosi. Acest lucru face instalarea și configurarea mult mai simple.
 2. Economie de Spațiu: Deoarece amplificatorul este inclus în carcasă, boxele active au un aspect mai curat și ocupă mai puțin spațiu decât o pereche de boxe pasive împreună cu un amplificator separat.
 3. Control și Setări Avansate: Majoritatea boxelor active vin cu opțiuni de control pentru reglarea nivelului de volum, egalizare și alte setări audio. Aceasta vă oferă un control mai mare asupra sunetului și vă permite să le adaptați nevoilor dvs. specifice.
 4. Compatibilitate Simplificată: Boxele active sunt concepute pentru a funcționa cu surse audio directe, cum ar fi un mixer, o consolă de sunet sau chiar un dispozitiv de redare audio, precum un computer sau un telefon mobil.
 5. Calitatea Sunetului: Deoarece amplificatorul este proiectat să funcționeze specific cu difuzoarele respective, boxele active pot oferi o calitate mai bună a sunetului decât o pereche de boxe pasive conectate la un amplificator care ar putea nu se potrivească perfect cu ele.
 6. Portabilitate: Datorită designului lor compact și a amplificatorului integrat, boxele active sunt ușor de transportat și pot fi utilizate în diverse locații, de la evenimente în aer liber la studiouri de înregistrare mobile.
 7. Flexibilitate în Configurație: Multe boxe active sunt disponibile în diferite dimensiuni și configurații, inclusiv boxe cu un singur difuzor (monitoare de studio), boxe cu două sau mai multe difuzoare (boxe de scenă) și subwoofere active pentru adăugarea de bas puternic la sistemul dvs. audio.

Boxele active sunt folosite într-o varietate de aplicații, inclusiv în sisteme de sunet pentru evenimente live, în studiouri de înregistrare, în săli de conferințe și chiar în sisteme de acasă pentru audiție de înaltă calitate. Alegerea boxelor active potrivite depinde de cerințele dvs. specifice, bugetul disponibil și mediul în care urmează să le utilizați.