• Brand
 • Pret
  lei
  lei
  • 623lei
  • 1658lei
 • Conectivitate Bluetooth

Boxele portabile cu baterii sunt o solutie compacta care incorporeaza multe functii folositoare

Boxele portabile cu baterii sunt difuzoare compacte și ușor de transportat, alimentate de obicei de baterii reîncărcabile sau baterii de uz general. Acestea sunt ideale pentru ascultarea muzicii în mișcare, în aer liber sau în orice altă situație în care nu aveți acces la o sursă de alimentare constantă. Iată câteva caracteristici și avantaje ale boxelor portabile cu baterii:

 1. Portabilitate: Aceste boxe sunt concepute să fie ușor de transportat, adesea având mânere sau curele pentru a le putea lua cu dvs. oriunde mergeți. Ele pot fi utilizate în parc, la plajă, la picnicuri sau în călătorii.
 2. Alimentare cu Baterii: Majoritatea boxelor portabile cu baterii au baterii reîncărcabile incorporate, care pot fi încărcate prin intermediul unui cablu USB sau un încărcător dedicat. Acest lucru le face economice și prietenoase cu mediul, deoarece nu trebuie să cumpărați baterii noi în mod constant.
 3. Conectivitate Wireless: Multe dintre aceste boxe sunt echipate cu tehnologie wireless, precum Bluetooth, ceea ce înseamnă că le puteți conecta la dispozitive mobile, cum ar fi telefoanele sau tabletele, fără a avea nevoie de cabluri.
 4. Sunet de Calitate: Chiar dacă sunt compacte, multe dintre aceste boxe oferă o calitate bună a sunetului, cu bas puternic și sunet clar. Unele modele mai avansate au chiar funcții de egalizare și tehnologii de sunet avansate.
 5. Rezistență la Apă și Elemente: Unele boxe portabile cu baterii sunt construite pentru a rezista la stropirea de apă și condiții meteorologice neprietenoase, ceea ce le face potrivite pentru utilizare în exterior sau în medii umede.
 6. Funcții Suplimentare: Multe modele vin cu caracteristici suplimentare, cum ar fi mâini libere pentru apeluri telefonice, porturi USB pentru încărcarea dispozitivelor mobile sau chiar funcții de lumină sau afișaje LED.
 7. Durabilitate: Construcția și durabilitatea variază de la un model la altul. Dacă doriți o boxă portabilă care să reziste la lovituri și căzături, asigurați-vă că alegeți un model robust.
 8. Durată a Bateriei: Durata de viață a bateriei poate varia în funcție de model și de volumul de redare, dar multe boxe portabile cu baterii oferă o autonomie de câteva ore sau chiar mai mult.

Înainte de a cumpăra o boxă portabilă cu baterii, asigurați-vă că verificați specificațiile pentru a vă asigura că se potrivește nevoilor dvs. specifice, inclusiv durata de viață a bateriei, rezistența la apă și conexiunile disponibile. Există o varietate de modele disponibile, astfel încât să puteți găsi cu ușurință unul care să corespundă preferințelor dvs. și bugetului.