• Brand
 • Pret
  lei
  lei
  • 745lei
  • 746lei
 • Nr. canale input
 • Conectivitate Bluetooth

Un mixer amplificat vă permite să insumati și să procesati surse audio multiple și, în același timp, să amplificați semnalele acestora

Un mixer amplificat (sau mixer cu amplificator încorporat) este un dispozitiv audio care combină funcțiile unui mixer de sunet și ale unui amplificator de putere într-un singur echipament. Aceasta înseamnă că un mixer amplificat vă permite să insumati și să procesati surse audio multiple (cum ar fi microfoane, instrumente muzicale și surse de sunet înregistrat) și, în același timp, să amplificați semnalele pentru a le reda pe difuzoare sau boxe.

Iată câteva caracteristici și avantaje ale mixerelor amplificate:

 1. Compact și Portabil: Mixerul amplificat integrează două componente esențiale într-un singur dispozitiv, ceea ce îl face compact și ușor de transportat. Aceasta este o opțiune excelentă pentru muzicienii care au nevoie de mobilizate și pentru evenimente live.
 2. Economie de Spațiu: Dacă sunteți limitat din punct de vedere al spațiului sau doriți să reduceți cablurile și configurația, un mixer amplificat poate economisi spațiu în setul dvs. de echipamente.
 3. Controlul Sunetului: Mixerul amplificat vă oferă control asupra mixului audio, inclusiv reglaje pentru egalizare, efecte, balans, nivelul de semnal și mai mult. Puteți ajusta sunetul în timp real pentru a obține mixul dorit.
 4. Amplificare Integrată: Un alt avantaj major este că mixerul amplificat are amplificator de putere încorporat, ceea ce înseamnă că puteți alimenta direct difuzoarele sau boxele, eliminând necesitatea unui amplificator extern. Acest lucru face configurația și transportul mai simplu.
 5. Varietate de Canale: Mixerele amplificate vin în diferite configurații, de la modele cu doar câteva canale la mixere mai mari cu multiple intrări și canale de ieșire. Acest lucru vă permite să alegeți un model care să se potrivească nevoilor dvs. specifice.
 6. Utilizare Versatilă: Mixerele amplificate sunt utile într-o varietate de aplicații, inclusiv concerte live, evenimente publice, înregistrări audio, prezentări și multe altele.
 7. Porturi și Conectivitate: Majoritatea mixerelor amplificate includ o gamă variată de porturi, cum ar fi XLR, TRS, RCA și porturi USB pentru conectarea diverselor surse audio și dispozitive periferice.

Este important să alegeți un mixer amplificat în funcție de nevoile dvs. specifice de sunet, dimensiunea evenimentului sau a spațiului în care va fi utilizat și numărul de canale necesare pentru a vă gestiona sursele audio. De asemenea, să acordați atenție caracteristicilor de control ale sunetului și opțiunilor de conectivitate pentru a vă asigura că dispozitivul se potrivește cu cerințele dvs.