• Brand
  • Nr. canale input
  • Alimentare cu baterii
  • Conectivitate Bluetooth

Un mixer pasiv are rolul de a insuma semnalele audio și de a le direcționa către un amplificator de putere

Un mixer pasiv este un echipament audio utilizat pentru a combina și pentru a controla nivelurile de volum ale diferitelor surse audio, cum ar fi microfoane, instrumente muzicale și dispozitive audio, fără a avea un amplificator de putere integrat. Mixerul pasiv are în principal funcția de a insuma semnalele audio și de a le direcționa către un amplificator de putere sau alt dispozitiv audio pentru a amplifica și reda sunetul.

Iată câteva caracteristici și utilizări comune ale mixerelor pasive:

  1. Insumare de Surse Audio: Mixerul pasiv vă permite să insumati simultan mai multe surse audio. Aceasta functie este utilă înregistrărilor de studio, spectacolelor live și în alte situații în care trebuie să combinați diferite surse sonore într-un singur mix.
  2. Control al Nivelului: Mixerul pasiv vă oferă control asupra nivelurilor de volum ale fiecărei surse audio. Acest lucru vă permite să ajustați balansul și să obțineți un sunet echilibrat.
  3. Egualizare: Multe mixere pasive includ un control de egalizare care vă permite să reglați tonurile înalte, medii și joase ale sursei audio pentru a vă personaliza sunetul.
  4. Multiple Canale de Intrare și Ieșire: Mixerul pasiv vine în diverse configurații, de la modele cu câteva canale la mixere mai mari cu mai multe intrări și ieșiri. Aceasta vă permite să conectați mai multe microfoane și surse audio în același timp.
  5. Interfață Simplă: Mixerul pasiv are o interfață simplă și intuitivă, ceea ce îl face accesibil pentru utilizatori de toate nivelele de experiență în audio.
  6. Compatibilitate cu Amplificatoare Externe: Deoarece mixerul pasiv nu are un amplificator de putere încorporat, trebuie conectat la un amplificator de putere sau la un sistem audio pentru a amplifica și reda sunetul.

Mixerul pasiv poate fi o opțiune excelentă atunci când doriți să aveți control asupra instrumentelor și să utilizați un amplificator de putere existent sau să alegeți unul care să se potrivească nevoilor dvs. Acestea sunt frecvent folosite în setările audio profesionale și pot oferi flexibilitate și calitate de sunet bună când sunt utilizate corespunzător.