• Brand
 • Pret
  lei
  lei
  • 69lei
  • 291lei

Utilizarea in siguranta a laptopului si a tabletei pe scena

Pentru scenă sau prezentări live, aveți nevoie de soluții robuste și sigure pentru a vă susține laptopul și tableta în mod eficient. Iată câteva opțiuni pentru stative de scenă pentru laptop și tabletă:

 1. Stative pentru laptop si DJ: Aceste stative sunt proiectate pentru a vă permite să amplasați laptopul într-o poziție ușor accesibilă și sigură în timpul performanțelor live. Ele au adesea caracteristici de construcție robuste și se pliază sau se montează ușor pentru a putea fi transportate. Unele stative pentru laptop de scenă au chiar spațiu suplimentar pentru a susține controlerele MIDI sau alte echipamente.
 2. Stative pentru tabletă: Pentru a utiliza tableta în timpul interpretării sau prezentării, există stative specifice de scenă pentru tablete. Acestea pot fi montate pe suporturi sau suporturi speciale pentru microfon și pot fi reglabile în înălțime și unghi pentru o vizualizare ușoară și accesibilă. Unele modele pot include și brațe extensibile pentru a vă permite să poziționați tableta în moduri diferite.
 3. Stative combinate pentru laptop și tabletă: Pentru cei care utilizează atât laptopul, cât și tableta în timpul spectacolelor sau prezentărilor, există stative combinate care vă permit să amplasați ambele dispozitive într-un spațiu compact pe scenă. Aceste stative pot fi reglabile pentru a vă oferi flexibilitate în poziționarea dispozitivelor.

Înainte de a achiziționa stative pentru laptop și tabletă , asigurați-vă că evaluați nevoile specifice ale configurării dvs. de scenă, inclusiv dimensiunea dispozitivelor și modul în care le veți utiliza. Calitatea construcției și stabilitatea sunt esențiale pentru a vă asigura că echipamentele dvs. rămân sigure și accesibile în timpul spectacolelor.