• Brand
 • Pret
  lei
  lei
  • 10lei
  • 341lei

Buretii si filtrele pentru microfon sunt utilizate pentru a reduce sunetele percusive, cum ar fi "P" sau "B", care pot provoca distorsiuni în înregistrări

Filtrele pentru microfon sunt accesorii utile care pot îmbunătăți calitatea sunetului înregistrat, reducând zgomotele nedorite și îmbunătățind performanța microfonului. Există două tipuri principale de filtre utilizate cu microfoane: filtre de burete/ pop filter și filtre anti-șoc. Iată detalii despre fiecare dintre ele:

 1. Filtre burete si pop filter: Acestea sunt utilizate pentru a reduce sunetele percusive, cum ar fi "P" sau "B" puternice, care pot provoca distorsiuni în înregistrări. Filtrele anti-percusive sunt plasate în fața microfonului și sunt concepute să disperseze presiunea aerului generată atunci când pronunțăm aceste consoane, astfel încât sunetul să nu ajungă la microfon sub forma unor variatii de sunet.

  Filtrele anti-percusive sunt adesea alcătuite din burete sau suport și o plasă fină sau un material absorbant care oprește presiunea aerului, dar permite sunetului vocal să treacă liber. Ele sunt ideale pentru înregistrările vocale, podcasting, vlogging și alte aplicații în care se vorbește la microfon.

 2. Filtre anti-șoc (Shock Mount): Acestea sunt folosite pentru a izola microfonul de vibrațiile și șocurile transmise prin suport sau stativ. Filtrul anti-șoc este montat între microfon și suport, permițând microfonului să plutească în interiorul unui suport elastic sau a unui sistem de suspensie. Acest lucru previne transferul vibrațiilor și a șocurilor înregistrate prin atingerea microfonului sau a suportului.

  Filtrele anti-șoc sunt esențiale în situații în care există vibrații constante sau zgomote de manipulare care pot afecta calitatea înregistrării. Acestea sunt adesea utilizate în studiouri de înregistrare, înregistrări audio pe teren și pentru microfoane sensibile la vibrații.

În funcție de nevoile tale specifice, poți alege să folosești unul sau ambele tipuri de filtre. Aceste accesorii sunt ușor de instalat și pot face o diferență semnificativă în calitatea înregistrărilor tale vocale. Este important să alegi filtre de calitate pentru a asigura o performanță optimă.