Produse asemanatoare

Dreadbox Typhon Analog Synthesizer - Sintetizator analogic
Stoc suficient
-5%
Clavia Nord Wave 2 - Sintetizator
Disponibil in 5-7 zile
Roland Boutique JU-06A - Set sintetizator + Claviatura MIDI
Stoc suficient
-5%

Descriere

Dreadbox Nymphes - Sintetizator analogic FM, 6 voci, 7 LFO, filtre integrate, interfata USB, MIDI

Dreadbox Nymphes 6-Voice Poly Synth este un sintetizator polifonic complet analogic, cu o gamă largă de tonuri de explorat într-o unitate compactă și simplificată in utilizare. O forță a naturii, Nymphes poartă tradiția produselor Dreadbox numite după zeități grecești, datorită puterii și grației lor, acestea fiind inspirația pentru fiecare produs. Nymphes, o zeiță a naturii se mândrește cu un sunet cu adevărat autentic, cu toată căldura și caracterul pe care te-ai aștepta de la construcția complet analogică. Adăugați la aceasta, un reverb proiectat meticulos, care utilizează tehnologia Dreadbox, pentru a vă putea plasa sunetul într-un spațiu unic care adaugă expansiune și mișcare tonurilor dvs.

Având 12 anvelope și șapte LFO-uri, nu există nicio limită a cantității de manipulare tonală pe care o aveți asupra sunetului. Cu două anvelope, un LFO și un generator de zgomot pentru fiecare voce, este simplu și ușor să creați sunete cu cinci forme de undă din LFO care să poată intra cu ușurință în gama FM, puteți crea orice, de la adâncime, impact bas, pad-uri sau sunete de lead. În plus, fiecare voce are un sistem de filtrare dedicat, care prezintă atât un filtru rezonant 24dB / octavă, cât și un filtru high-pass 6dB / octavă, puteți crea un mix și puteți adăuga caracter și ton sunetului cu ușurință.

Manipulare simpla a sunetului

Lipsit de caracteristici dificile care duc la confuzia și încetinirea procesului creativ, Nymphes se concentrează pe furnizarea celei mai simple și organice metode pentru a crea tonuri autentice cu sunete naturale. Oferindu-vă acces la o serie de caracteristici pentru fiecare dintre cele șase voci, puteți explora o gamă largă de tonuri prin manipularea VCO inclusă cu Wave Forming, sub-oscilator, generator de zgomot, LFO, două generatoare de anvelope și filtrarea, toate incluse pe secțiunea de voce! Cu acesta, puteți transforma fiecare voce pentru a se potrivi cu o gamă diferită a spectrului sonor și pentru a adăuga o aromă unică cu fiecare voce.

Modulație profundă

Oferiți control deplin asupra fiecărei voci, Dreadbox Nymphes vă oferă funcții comune care se aplică fiecăreia dintre cele șase voci din semnal. Aici, vi se oferă acces la un LFO comun (etichetat LFO2) care poate fi setat să funcționeze în tandem cu orice număr de parametri multipli cu cantități diferite pentru fiecare parametru simultan. În plus, puteți utiliza o roată de modulație pentru a controla viteza, trebuie doar sa selectati în modul monofonic și vizați mai mulți parametri simultan pentru a ajusta și efectua rapid o performanță cu adevărat expresivă, cu atâtea nuanțe și subtilități, cât aveți nevoie pentru producția dvs.

Stocați și memorati până la 49 de presetări

Acum, că ați explorat tot ce există de oferit cu Dreadbox Nymphes, puteți stoca până la 49 de presetări de utilizator pentru a le rechema în orice moment, făcându-l alegerea finală pentru spectacole live, prin care puteți salva un set întreg de bănci de sunet direct în unitate și accesandu-le instantaneu. Dacă doriți să vă "scufundați" direct în producție și să explorați toate tonurile expansive și autentice pe care le oferă Nymphes, utilizați pur și simplu unul dintre cele 49 de presetări din fabrică incluse, care acoperă o gamă largă de tonuri și sunteti gata sa începeți cu sinteza de sunet instantaneu!

Găzduit într-o incintă robustă, din  metal, Nymphes este companionul ideal pentru muzicieni care cântă live sau cei din studio. Conectat prin MIDI prin conexiune USB sau DIN5, aveți o gamă versatilă de conectivitate pentru a vă conecta la setarea dvs. existentă și a utiliza motorul și puterea Nymphes pentru a crea sunete naturale și organice, oriunde vă aflați pe drum sau în studio.

Specificatii

 • Polifonie: 6
 • Intrări: Jack 3,5 mm TS
 • Ieșiri: Jack 6,3 mm TS, Headphone Jack 3,5 mm TRS
 • Funcționarea bateriei: Nu
 • Secvenţier: Nu
 • Număr de sunete: 6
 • USB to host: Da
 • USB to device: Nu
 • MIDI: Da
 • Culoare: Albastru
 • Lățime: 240 mm
 • Adâncime: 125 mm
 • Înălțime: 38 mm
 • Greutate: 0,85 kg
 • Adaptor inclus: Nu
 • Ţara de fabricaţie: Grecia

Caracteristici generale

Brand:
Dreadbox
Cu claviatura:
Iesire casti:
 • Jack 3.5
Polifonie:
 • 6 voci
Port USB:
 • Da
Sintetiza:
 • analogic
Cod EAN:
5214001791057

Reviews

Viorel Cernat
Avantaje
Ce mai zic cei de la Roland cu seria Ju-06..hhmm
Comentariu
Sunetele produse de Nymphes sunt pur și simplu fenomenale. Fiecare parametru de editare oferă o calitate sonoră uluitoare, cu o anvelopa plină de armonici și o adâncime remarcabilă. Fiecare notă pe care o cânți cu acest sintetizator sună ca un vis muzical. Imi readuce sunetul synth-ului anilor 80, Roland Juno 60.