Descriere

Dreadbox Typhon - sintetizator analogic, 3 modulatoare, sequencer, efecte integrate, MIDI


Sintetizatorul analogic Typhon are trei modulatoare, M1, M2 și M3. Modulatorii pot funcționa în paralel cu diferite valori de modulație. Fiecare poate fi setat la una din cele patru surse. LFO, envelope, random generator si step sequencer.

Este important de reținut că, în cadrul acestor destinații multiple de modulare, fiecare poate avea o singură sursă. Veți putea crea o serie întreagă de sunete interesante, deoarece fiecare are trei glisoare dedicate pentru a modela sunetul oricât doriți. Cu toate acestea setările sunt menținute, indiferent de sursa de modulație selectată.

Secvențiatorul este sincronizat automat cu setarea BPM. Acest lucru vă asigură că, oricât de complexă ar fi secvența dvs., va rămâne blocată în permanență în tempoul dorit. Secvențierul repornește automat de fiecare dată când apăsați o notă nouă sau selectați butonul de redare.

Ultimate FX. Sintetizatorul analogic oferă o serie întreagă de procesări unice care vă vor manipula sunetul dincolo de ceea ce este recunoscut pentru a crea texturi interesante. FX1 include distorsiune și bitcrush, permițându-vă să obțineți timbre lo-fi.  FX2 adaugă un sentiment de bogăție tonului tău cu chorus, ansamblu (un chorus polifonic) și flanger, creând iluzia texturilor multiple care coincid una cu cealaltă.. Dacă doriți să adăugați adâncime și diemnsiune sunetului, atunci utilizați FX3 pentru a încorpora reverb și dealy

Cu o gamă largă de controale asupra fiecărui parametru, veți putea ajusta sunetul exact cum doriți. Fără compromis.

Specificatii

  • Cu slidere, butoane și encodere din partea dreaptă a panoului frontal puteți controla plicurile Amp și Filter, secvențierul, modulatoarele și efectele stereo, pentru a crea și a salva sunetele dorite
  • 12 efecte stereo DSP (32 biți @ 96kHz) dezvoltate de Sinevibes, inclusiv Distortion, Bit crusher, Chorus, Ensemble,Flanger, Delay si Reverb
  • 32 Note Sequencer care poate fi folosit pentru a secvența notele în mod tradițional sau poate fi folosit ca sursă de modulație
  • 254 memorii presetate, cu suport pentru import / export
  • Intrare audio externă care poate transforma acest sintetizator în unitatea de efecte finale
  • Portabil, alimentat prin USB cu implementare completă MIDI și CC 

Caracteristici generale

Brand:
Dreadbox
Cu claviatura:
Iesire casti:
  • Jack 3.5
Port USB:
  • Da
Sintetiza:
  • analogic
Cod EAN:
5214001791026

Reviews

Valeriu Stan
Comentariu
Este primul meu sintetizator analogic și posibilitățile sunt nelimitate cu opțiunile de modulare. Asistența continuă atât din partea Dreadbox, cât și din partea Music and More ceaa ce face ca aceasta să fie o achiziție perfecta fără îndoială.
Pavel Dima
Comentariu
Wow! Controlerul meu midi actual nu se conectează la asta imi esece necesar un cablu MIdi USB, cu toate acestea, m-am distrat modificând sunetele cu knoburile existente. Am cumpărat un MIDi minilab Arturia... sper să funcționeze! Pentru că va fi UIMITOR!
Codrut Ghiță
Comentariu
Este un sintetizator grozav care face o treabă bună în abordarea uneia dintre cele mai mari probleme cu sintetizatoarele mono. Efectele încorporate oferă profunzimea necesara pentru a obține sunete cu adevărat grozave fără a fi nevoie să investești în hardware extern de efecte.
Dorin Marin
Comentariu
Sunetele pe care le pot „aduce” din această cutie minusculă sunt pur și simplu uimitoare. Oscilatoarele sunt versatile, diverse, puternice și clare. Procesorul de efect creste potențialul sunetului, După ce am creat un patch genial, îl pot salva și îl pot încărca pentru orice altă producție sau sesiune live.
Boltasu Catalin
Avantaje
Te inspira!
Comentariu
Unul dintre cele mai notabile aspecte ale acestui sintetizator este versatilitatea sa impresionantă. Cu o gamă variată de sunete și timbre, de la sinteze clasice analogice până la sunete contemporane și texturi sonore complexe, Typhon oferă o paletă extinsă de opțiuni pentru a da viață creativității muzicale. Poți crea cu ușurință sunete distincte și personalizate, ceea ce îl face potrivit pentru orice gen muzical.