MAONO este o companie care isi doreste sa produca cele mai bune microfoane și produse audio din lume

În 2014, liderul nostru Alex lucra în Africa și s-a întâmplat să aibă șansa de a învăța cultura Africii, a fost impresionat de bogăția continentului african, diversitatea culturii și, de asemenea, să simtă spiritul: TANĂR, ENERGETIC, MUZICAL, NATURAL al oamenilor în timp ce dansează desculți în jurul focului.

Începe să se gândească la modul de a obține fericirea și viitorul generației următoare și cum putem începe să construim un brand care să reprezinte fericirea pentru copiii noștri?

Într-o zi, Alex îi întreabă pe localnicii din Africa cum să spună „Viziune” în propria lor limbă. Aici vine „Maono”[ˈmɑnoʊ]. Aceasta este intenția inițială a MAONO, o companie creată pentru viitor, reprezintă Vision și crede că Vision conduce tehnologia și se concentrează pe inovarea produselor audio profesionale, în special pentru generațiile tinere cu creștere rapidă, cărora le place să se podcastească și să-și împărtășească momentele pe internetul.

Până astăzi, MAONO a fost recunoscut pe scară largă pe piața globală de podcast și jocuri. Peste câteva milioane de utilizatori folosesc produsele noastre. MAONO va auzi întotdeauna vocea noastră interioară, aderă la serviciile pentru clienți ca o prioritate și se dedică să furnizeze microfoane audio de înaltă calitate și produse de producție audio pentru utilizări.