• Brand
 • Port USB
 • Pret
  lei
  lei
  • 1789lei
  • 8329lei
 • Polifonie

Drum machine-urile pot avea functii avansate de sincronizare pentru a se integra în producția muzicală sau în interpretările live

Un drum machine este un instrument muzical electronic proiectat pentru a recrea sunetele tobelor și ale instrumentelor de percuție. Este o unealtă versatilă utilizată de muzicieni, producători și entuziaști de muzică electronică pentru a crea modele de tobe, ritmuri și groove-uri în diferite genuri muzicale, inclusiv muzică electronică, hip-hop, pop și multe altele. Drum machine-urile pot varia de la dispozitive simple și compacte la unități sofisticate și bogate în funcționalități. Iată câteva caracteristici și componente cheie întâlnite în mod obișnuit în drum machine-uri:

 1. Pad-uri sau butoane: Majoritatea drum machine-urilor au pad-uri sau butoane pe care utilizatorul le poate apăsa pentru a genera sunete de tobe și percuție. Acestea pot fi folosite pentru a programa bătăi sau pentru a interpreta ritmuri în timp real.
 2. Sunete de bază: Drum machine-urile includ o gamă de sunete de bază, precum sample-uri de bas, clape, tobe, tamburine și altele. Utilizatorii pot selecta și modifica aceste sunete pentru a crea ritmuri personalizate.
 3. Secventiere: Aceasta este capacitatea drum machine-ului de a programa și a reda secvențe de bătăi sau ritmuri. Utilizatorii pot crea modele de tobe și pot ajusta notele și lungimile acestora pentru a obține variante complexe ale ritmurilor.
 4. Temporizator și metronom: Drum machine-urile au adesea funcții de temporizare și metronom pentru a ajuta utilizatorii să mențină un ritm constant și precis.
 5. Control MIDI: Multe drum machine-uri pot fi conectate la alte echipamente muzicale sau la computere prin intermediul conexiunii MIDI pentru a controla și a sincroniza sunetele și secvențele de tobe.
 6. Efecte: Unele drum machine-uri includ efecte de sunet, precum reverb, delay și distorsion, pentru a adăuga textură și profunzime sunetelor de tobe.
 7. Funcționalități de sincronizare: Drum machine-urile pot avea funcționalități avansate de sincronizare pentru a se integra în producția muzicală sau în interpretările live, inclusiv sincronizarea cu alte echipamente sau software muzical.
 8. Interfață utilizator: Interfața de utilizator este sistemul de control al drum machine-ului, care poate include butoane, ecrane, rotițe sau ecran tactil, în funcție de model.

Drum machine-urile sunt utilizate într-o varietate de contexte muzicale și sunt esențiale în producția muzicală electronică. Ele permit utilizatorilor să creeze și să programeze ritmuri precise, să experimenteze cu sunete de tobe și să adauge un element ritmic puternic în compozițiile lor.