• Brand
 • Desktop
 • Port USB
 • Pret
  lei
  lei
  • 360lei
  • 10290lei
 • Sinteza
 • Polifonie
 • Alimentare cu baterii
Elektron Octatrack MKII - Sampler
Disponibil in 5-7 zile
Roland JU-06A - Sintetizator
Stoc suficient
-5%
Roland
2100.00 lei 1998.00 lei
Roland J-6 Chord Synth
Stoc suficient
Elektron Digitone - Sintetizator
Disponibil in 5-7 zile
Elektron Analog Four MKII - Sintetizator
Disponibil in 5-7 zile

Sintetizatoarele desktop pot utiliza sinteză analogică, digitală sau o combinație din ambele

Sintetizatoarele desktop sunt dispozitive de sunet electronice autonome sau module sintetizatoare care sunt proiectate pentru a crea sunete și muzică electronică. Acestea sunt adesea folosite în producția muzicală, înregistrări, interpretări live și în orice alt context în care se dorește generarea sau manipularea sunetelor. Iată câteva caracteristici comune ale sintetizatoarelor desktop:

 1. Sunet și sinteză: Sintetizatoarele desktop sunt echipate cu oscilatoare, filtre, envelope și alte module pentru a genera sunete electronice. Acestea pot crea o gamă largă de sunete, de la sunete analogice calde la sunete digitale complexe.
 2. Interfață de control: Majoritatea sintetizatoarelor desktop au o interfață de control fizică care constă în potențiometre, comutatoare, butoane și alte elemente pentru a manipula parametrii sunetului. Acest lucru permite muzicienilor să ajusteze și să creeze sunete în timp real.
 3. Polifonie: Sintetizatoarele desktop pot fi monofonice (pot reproduce o singură notă la un moment dat) sau polifonice (pot reproduce mai multe note simultan). Numărul de voci polifonice poate varia de la un sintetizator la altul.
 4. Memorare și preseturi: Unele sintetizatoare desktop permit memorarea și recuperarea preseturilor sau a setărilor pentru a reproduce sunetele în mod constant. Altele pot avea funcții de secvențiere pentru a crea melodii și modele complexe.
 5. Conectivitate: Sintetizatoarele desktop au adesea o gamă variată de opțiuni de conectivitate, cum ar fi MIDI pentru a comunica cu alte echipamente muzicale, porturi USB pentru conectarea la computere sau controlere MIDI externe, intrări și ieșiri audio pentru a se integra în sisteme de sunet sau pentru a efectua înregistrări, și alte opțiuni de conectare.
 6. Dimensiuni compacte: Sintetizatoarele desktop au dimensiuni compacte și sunt proiectate pentru a fi plasate pe o masă sau pe un rack. Aceasta le face portabile și ușor de utilizat în studio sau în interpretări live.
 7. Sinteză analogică vs. digitală: Sintetizatoarele desktop pot utiliza sinteză analogică, digitală sau o combinație din ambele. Sinteza analogică implică circuite electronice pentru a crea sunete, în timp ce sinteza digitală folosește procesoare digitale pentru a genera sunete.
 8. Sinteza modulară: Anumite sintetizatoare desktop sunt parte a unui sistem modular mai mare, cunoscut sub numele de sinteză modulară. Acestea permit conectarea și configurarea modulelor sintetizatoare într-un mod personalizat pentru a crea sunete și efecte unice.

Sintetizatoarele desktop sunt disponibile într-o gamă largă de prețuri și specificații, de la modele pentru începători până la echipamente de înaltă calitate pentru profesioniști. Alegerea unui sintetizator depinde de experiența dvs. în muzică, de stilul muzical pe care doriți să-l creați și de bugetul disponibil. Este întotdeauna recomandabil să testați diferite modele și să consultați experți în muzică electronică pentru a alege cel mai potrivit sintetizator pentru nevoile dvs.