• Brand
 • Pret
  lei
  lei
  • 929lei
  • 930lei

Sistemele wireless oferă o flexibilitate semnificativă, permițând muzicianului să se deplaseze pe scenă sau să se implice în interpretări mai dinamice fără a fi restricționat de cabluri.

Un sistem wireless pentru instrumente de suflat este un ansamblu de echipamente care permite muzicianului să interpreteze la instrumentul de suflat fără a fi legat de cabluri sau conexiuni fizice, la amplificatoare sau la echipamente audio. Acest sistem utilizează tehnologia wireless pentru a transmite semnalul audio de la instrumentul de suflat către un receptor sau un amplificator fără fir, ceea ce oferă muzicianului libertate de mișcare și flexibilitate în interpretare.

Sistemul wireless pentru instrumente de suflat constă în mod obișnuit din următoarele componente:

 1. Transmițător: Acesta este dispozitivul care se conectează la instrumentul de suflat și captează semnalul audio generat de acesta. Transmițătorul transformă semnalul într-un semnal wireless și îl transmite către receptor.
 2. Receptor: Receptorul este dispozitivul care primește semnalul wireless transmis de transmițător și îl transformă înapoi în semnal audio. Acest semnal este apoi amplificat și redat printr-un amplificator sau un sistem de sunet.
 3. Amplificator (opțional): În cazul în care muzicianul dorește să amplifice sunetul instrumentului, un amplificator poate fi inclus în sistemul wireless. Amplificatorul preia semnalul de la receptor și îl amplifică pentru a fi auzit mai bine de către public.

Sistemele wireless pentru instrumente de suflat sunt utilizate în special în situatii de interpretare live, cum ar fi concerte sau spectacole, dar pot fi folosite și în alte contexte unde mobilitatea muzicianului este importantă. Acestea oferă o flexibilitate semnificativă, permițând muzicianului să se deplaseze pe scenă sau să se implice în interpretări mai dinamice fără a fi restricționat de cabluri.

Este important să alegeți un sistem wireless de calitate pentru a asigura o transmisie fidelă a semnalului audio și pentru a evita interferențele. Astfel de sisteme pot fi găsite într-o varietate de prețuri și configurații, în funcție de nevoile și bugetul muzicianului.