• Brand
  • Pret
    lei
    lei
    • 251lei
    • 2366lei

Mașinile de fum, ceață și zapadă artificială sunt dispozitive specializate utilizate în industria divertismentului și în alte aplicații pentru a crea efecte atmosferice

O mașină de fum (sau generator de fum) este un dispozitiv care produce fum artificial în diferite scopuri, cum ar fi în producții de film, teatru, concerte, evenimente speciale sau pentru efecte de atmosferă în diverse aplicații. Aceste mașini de fum sunt proiectate pentru a produce un nor de fum dens și persistent, care poate fi modelat sau dispersat în funcție de necesități.

De asemenea, există și mașini de ceață (sau generatori de ceață) care produc ceață artificială. Aceste dispozitive sunt folosite adesea în industria de divertisment pentru a crea efecte speciale, cum ar fi scene cu ceață densă în filme sau videoclipuri muzicale.

Pentru a crea efecte de zapadă artificială, se pot utiliza diverse tehnici și dispozitive. Un exemplu comun este utilizarea unor mașini de zăpadă artificială, care pulverizează particule fine de apă sub presiune și le congelază înainte ca acestea să atingă solul, creând astfel un efect de zăpadă. Acest tip de tehnologie este folosit în special în parcuri tematice, în timpul sărbătorilor de iarnă sau în producțiile de film și televiziune pentru a recrea scene cu zăpadă.

În concluzie, mașinile de fum, ceață și zapadă artificială sunt dispozitive specializate utilizate în industria divertismentului și în alte aplicații pentru a crea efecte atmosferice și speciale în mod controlat.