• Brand: Nux

  NUX B-10 VLOG - Sistem wireless inregistrare audio

  Scrie o recenzie
 • La comanda. Termenul de livrare va fi transmis dupa plasarea comenzii.
  117714

  12 rate lunare incepand de la 65.07 lei

  vezi detalii
  rate tbi
 • 534.00 lei
  +
 • Comanda acum 8 August si primesti comanda in 10 August

  Livrare

  Cost fix: 15 lei la orice comanda

  Livrare cu verificare

  Pentru a evita neplacerile, puteti verifica coletele la livrare

  Retur simplu

  Aveti 14 zile la dispozitie sa returnati produsul

  Garantie

  Garantie 2 ani

  Plata in rate

  Puteti achizitiona produsele in rate

Descriere

Să recunoaștem: telefoanele mobile și camerele oferă o captare audio ieftină. Rezultat: conținutul tău arată grozav, dar este lipsit total de calitate atunci când vine vorba de inregistrarea audio. NUX vă oferă acum soluția supremă pentru această problemă: și este simplă, eficientă, fără fir.

NUX B-10 Vlog este un sistem de microfon wireless compact și ușor, format dintr-un receptor și un transmițător, care poate atinge o distanță wireless de până la 30 de metri. NUX B-10 poate oferi o conexiune wireless stabilă, înregistrează sunet de înaltă calitate, zgomot redus și latență redusă. Este compatibil cu majoritatea camerelor/telefoanelor mobile/tabletelor existente. Și este o soluție pentru înregistrarea de vloguri, evaluarea produselor, discursuri la evenimente, transmisiuni live și conferințe web.

Transmisie audio de înaltă calitate
B-10 Vlog furnizeaza o unitate cu microfon omnidirecțională de înaltă calitate, care poate capta sunete din diferite direcții. Realizează înregistrare de înaltă calitate la 44,1 Khz/24 biți, cu o latență de până la 5 ms și o reducere inteligentă a zgomotului ambiental. Se asigură că sunetul și video sunt sincronizate. Transmițătorul are o intrare TRS de 3,5 mm pentru microfon extern lavalier. Un knob-style pentru windscreen este, de asemenea, furnizat pentru a amortiza zgomotul vântului în condiții meteorologice exterioare cu vânt intens, pentru un sunet extrem de clar și profesional în orice situație.

Conexiune wireless stabilă
NUX B-10 Vlog dispune de tehnologie de transmisie digitală de 2,4 GHz, iar distanța de transmisie este de până la 30 de metri. Fie că se află în medii urbane dense, centre comerciale sau birouri, fie că filmați în interior sau în aer liber, B-10 Vlog vă poate oferi o transmisie audio wireless stabilă și fiabilă.

Transmisie audio de înaltă calitate
B-10 Vlog echipează o unitate de microfon omnidirecțională de înaltă calitate, care poate capta sunete din diferite direcții. Realizează înregistrare de înaltă calitate la 44,1 Khz/24 biți, cu o latență de până la 5 ms și o reducere inteligentă a zgomotului. Se asigură că sunetul și video sunt sincronizate. Transmițătorul are o intrare TRS de 3,5 mm pentru microfon extern lavalier. Un stil de buton pentru parbriz este, de asemenea, furnizat pentru a amortiza zgomotul vântului în condiții meteorologice exterioare cu vânt, pentru un sunet extrem de clar și profesional în orice situație.

Dimensiune compactă, greutate redusă
Emițătorul NUX B-10 are un design clip-back, care poate fi fixat cu ușurință pe îmbrăcăminte. Receptorul poate fi instalat pe sabotul camerei cu ajutorul plăcii de conversie, care maximizează extinderea camerei. Emițătorul și receptorul au ambele mai puțin de 30 de grame, rafinate și compacte și ocupă un spațiu minim in geanta camerei.

Ecran OLED de înaltă definiție
NUX B-10 Vlog are un afișaj OLED de înaltă definiție și, cu designul optimizat al interfeței de utilizare, afișează clar starea curentă de lucru a conexiunii fără fir, ceea ce este convenabil pentru fotografiere.

Durată lungă de viață a bateriei
Durata de viață a bateriei B-10 Vlog poate fi de până la 4 ore pentru transmițător și 6 ore pentru receptor. Vine cu un cablu USB-C Y, puteți încărca transmițătorul și receptorul în același timp.

Tot ce aveți nevoie este în pachet:

 • 1 x Windshield
 • 1 x Cablu USB-C Y
 • 1 x Cablu adaptor TRS (mama)) la TRRS (tata) pentru telefon mobil (CTIA)
 • 1 x Cablu TRS de 3,5 mm pentru RX la cameră
 • 1 x Cablu TRS Y de 3,5 mm pentru 2 RX-uri la cameră
 • 1 x Suport pentru RX mount

Caracteristici generale

Brand:
Nux
Greutate:
 • 0.5 kg

Reviews

Nu au fost găsite recenzii