Descriere

NUX Mighty Air - Amplificator modeling, stereo, wireless, IR Loader, portabil, autonimie 18 ore

Amplificator modelling wireless

NUX Mighty Air este un amplificator wireles stereo de tip modelling pentru chitara sau bass cu conectivitate bluetooth si aplicatie dedicata pentru a va imbunatati tonul pri intermediul device-urilor mobile. Poate fi folosit pentru exersat acasa, incalzire inainte de concert, calatorit si mai multe.

Tehnologie de modelare TS/AC - simulare de circuit analog

Thenologia TS/AC HD ofera cel mai muzical sunet pentru chitara sau bass, prin tonuri clasice si numeroase functii.

1 amplificator, 2 moduri, 7 canale

Modul chitara - clean, overdrive, distortion, simulator de chitara acustica - 11 modelari de amplificatoare, 12 modelari de cabinet IR si 19 efecte

Modul bass - pop, rock, funk - 2 modelari de amplificatoare, 6 modelari de cabinet IR si 15 efecte

 

 

Sunet stereo wide cu low-end puternic

Echipat cu un sistem unic de difuzoare - 2 difuzoare de 2 inch si un radiator pasiv de bass, acesta functioneaza perfect si cu chitara si cu bass

 

Quick-Play Wireless

Mighty Air este prevazut cu un transmitator wireless NUX, astfel setand un nou standard pentru amplificatoarele de exersat. Transmitatorul si receptorul integrat functioneaza foarte bine si cu chitara si cu bass, cu doze active sau pasive.

 

Aplicatia mobile Mighty Amp

Conectivitatea bluetooth Mighty Air poate face mai mult decat playback audio, aceasta fiind utilizata si pentru controlul amplificatorului si al efectelor. Aplicatia gratuita Might AMP dispune de o varietate de modele de efecte, amplificatoare si cabinete, care pot fi editate si salvate via bluetooth.

Music Player intuitiv

Mighty Air ofera 9 preseturi de EQ care pot fi folositoare in unele situatii, spre exemplu, functia Guitar Cut poate elimina sunetul de chitara din orice track/melodie.

Autonomie de 18 ore

Mighty Air nu are nevoie de baterii, acesta este prevazut cu baterie reincarcabila care ofera o autonomie de 18 ore de utilizare continua.

 

 

Specificatii

  • 2 difuzoare de 2 inchi
  • Putere de ieșire de 4 wați x 2
  • Durata de utilizare 18 ore
  • Baterie reîncărcabilă cu durată lungă de viață

Caracteristici generale

Amplificare:
  • 10 W
Brand:
Nux
Iesire casti:
  • Jack 6.3
Port USB:
  • Da
Tip amplificator chitara:
  • Combo chitara

Reviews

Pavel Baca
Avantaje
O valoare excelentă pentru preț. Portabil și puternic. Multe opțiuni de efect. Sistem wireless
Dezavantaje
Unele efecte au prea multa distorsiune, trebuie ajustat nivelul de gain. Cred ca acesta este influentat si de dozele chitarei, Eu folosesc doze HH.
Comentariu
Cu siguranță recomand amplificatorului NUX Mighty Air Wireless.
Eugen Neacsu
Comentariu
Am cheltuit mult timp căutând amplificatorul portabil perfect pentru chitara mea și l-am găsit. Sunetul este fenomenal, iar faptul că este wireless face totul mult mai accesibil.
Dionisie M
Comentariu
Sistemul wireless merita cele 5 stele!
Raca Dumitru
Comentariu
Sunetul său de înaltă calitate, realismul modelării și portabilitatea sa îl fac un amplificator perfect pentru orice chitarist.
Panait Augustin
Comentariu
Amplificatorul este pur și simplu uimitor! Sunetul pe care îl produce este incredibil, iar versatilitatea sa este impresionantă. Cu sistemul wireless integrat, pot să cânt fără să mă încurc în cabluri.